Un poliţist de la secția 3 a fost imobilizat cu mascaţii după o cădere nervoasă

marți, 17 noiembrie 2015, 02:56
2 MIN
 Un poliţist de la secția 3 a fost imobilizat cu mascaţii după o cădere nervoasă

Un poliţist de la Secţia 3 din municipiul Iaşi a suferit ieri o cădere psihică şi a fost dus cu mascaţii la spital. Poliţistul este agent principal, şi are vârsta de 40 de ani.

El a mers ieri în cursul amiezii la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) împreună cu adjunctul Secţiei 3 pentru a duce mai multe materiale, iar acolo a suferit o cădere nervoasă. Acesta a fost cât pe ce să îşi lovească superiorul, care a chemat “mascaţii” să îl imobilizeze.

Superiorii au chemat o ambulanţă care l-a transportat la Spitalul “Sfântul Spiridon”, apoi, spre seară, a fost dus la Neurochirurgie. De aici, în cursul nopţii, agentul a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie “Socola” pentru o expertiză.

Reporterii "Ziarului de Iaşi" au fost aseară la Spitalul de Neurochirurgie şi au stat ce vorbă cu acesta, întrebându-l dacă a fost bătut. “Da, am fost bătut, iar mascaţii m-au ţinut cu picioarele. Acum vor să mă ducă la Socola, pentru că am descoperit un site cu prostituate pe pagina de internet a poliţiei”, a spus acesta.

Poliţistul a început să facă probleme la serviciu, în urmă cu câteva zile, când avea ieşiri violente. Sâmbătă, poliţistului i-a fost luată arma din dotare, iar duminică dimineaţa, soţia acestuia a făcut plângere la poliţie că este violent. “Facem cercetări în acest caz”, a precizat aseară Anca Vîjiac, din cadrul IPJ.

Superiorul agentului a spus aseară că, cel mai probabil, căderea nervoasă a survenit pe fondul stresului de la serviciu. “Nopţi nedormite. Cel mai probabil, este vorba despre surmenaj. Sperăm să îşi revină”, a spus Ovidiu Buculei, adjunctul Secţiei 3 Poliţie.

 

Comentarii