Un proaspăt tătic a băgat în sperieţi un sat întreg

miercuri, 26 iunie 2013, 01:50
2 MIN
 Un proaspăt tătic a băgat în sperieţi un sat întreg

De fericire că soţia i-a adus pe lume un copil, un bărbat din Horleşti s-a îmbătat şi a făcut scandal o zi întreagă prin sat.

În timpul dezmăţului cauzat de aburii de alcool, ieşenul Florin Fănel Voicu a sărit la bătaie la mai mulţi săteni din Horleşti, ba chiar a mimat actul sexual cu o femeie din localitate.

Potrivit rechizitoriului, pe 13 mai, Voicu a sărbătorit naşterea celui de-al treilea copil cu mult alcool. După ce a băut cu mai mulţi prieteni, tânărului i s-a făcut chef de plimbare. S-a urcat la volanul Daciei ce îi aparţinea tatălui, cu toate că nu avea permis de conducere. A oprit mai întâi la birtul din sat unde a mai cumpărat de băut. Ulterior, în dreptul şcolii din sat a înjurat o profesoară, iar după ce a oprit maşina pe uliţă, a luat la bătaie un consătean fără niciun motiv. Vasile H. a fost lovit cu pumnii şi picioarele până a căzut la pământ.

La scurt timp, Florin Voicu a ajuns în curtea unui alt sătean, Culiţă M., la care a sărit de asemenea la bătaie. „La domiciliul lui Culiţă se aflau soţia şi copilul de 7 ani, care a asistat la agresarea tatãlui, fiind şocat de ce a văzut“, au precizat procurorii.

În timpul scandalului, în zonă au apărut alte două femei, care l-au înfuriat pe scandalagiu. Acesta le-a lovit cu tricoul, pumnii şi picioarele, iar pe una dintre ele a ameninţat-o că o va viola, mimând actul sexual cu ea. Un amic de-al petrecăreţului l-a convins pe acesta să se urce în maşină şi să meargă acasă. Florin Voicu s-a ales acum cu dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, conducere fără permis, lovire, ameninţare sau violare de domiciliu. Procesul său va începe la Judecătoria Iaşi.

Comentarii