Un singur absent la CSMS

sâmbătă, 21 martie 2015, 02:43
3 MIN
 Un singur absent la CSMS

Pentru meciul cu Universitatea Cluj, de luni, Iaşul nu poate conta pe Olah, care este accidentat încă din perioada precompetiţională

 

 
CSMS Iaşi a organizat ieri o conferinţă de presă la care au participat antrenorul Nicolo Napoli şi jucătorii Florin Plămadă şi Milan Mitic. Tehnicianul s-a arătat nemulţumit de modul în care echipa s-a prezentat la Galaţi, nu şi de rezultatul din meciul cu Oţelul, 0-0. “Nu am făcut un meci foarte bun miercuri. Echipa a stat bine în teren, însă prea în spate, ne-a fost frică să nu pierdem. Am fost şi puţini obosiţi, n-am alergat prea bine. Am obţinut însă un punct foarte important, care ne ajută în clasament” a declarat italianul, care s-a arătat optimist că jucătorii săi vor avea o altă evoluţie în partida cu Universitatea Cluj, de luni: “Cu echipa din Cluj va fi un meci dificil, contra unei formaţii  care luptă la retrogradare. Va fi un meci de şase puncte, în care îmi doresc să nu jucăm ca la Galaţi. Vom juca să câştigăm, cred că la fel va face şi Clujul. E foarte bine că am făcut 13 puncte în cinci etape, însă trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. După patru victorii, pot veni patru înfrângeri şi atunci am muncit degeaba. Vom încerca să învingem”.
Plămadă a dat garanţii că jucătorii sunt concentraţi la meciul cu U Cluj. “La Galaţi, toţi am fost puţin obosiţi. Important este că nu am pierdut. Acum, trebuie să batem Clujul. Nu suntem entuziasmaţi de rezultatele obţinute, totul e de domeniul trecutului. E un alt meci, trebuie să continuăm să nu primim gol şi să învingem. Suntem cu picioarele pe pământ, modeşti, putem culege în continuare roadele pregătirii bune de iarnă pe care am făcut-o” a spus fundaşul ieşean.
Suspendat la meciul cu Oţelul, Milan Mitic speră să fie titularizat în partida cu “U”: “Firesc, îmi doresc să joc, totul depinde de antrenor. Mă simt bine pe postul de închizător, am jucat cinci ani la Severin acolo, înainte de a trece fundaş dreapta, în urmă cu doi ani. Meciul cu Clujul, de şase puncte, va fi greu, deşi noi avem golaveraj 7-0 iar ei 0-7 în acest an. Trebuie să câştigăm şi să continuăm drumul bun din retur. În tur, lucrurile nu au mers pentru că nu aveam linişte. Au fost trei antrenori, 30 de jucători, dintre care 13 accidentaţi. Acum suntem bine pregătiţi, avem altă atitudine, determinare, plus că îl avem în atac pe Bojan Golubovic, care aduce un plus important. Eu mă bucur că am demonstrat că merit să joc, chiar dacă în tur am fost la un pas să fiu dat afară”.
Napoli a anunţat că, exceptându-l pe Olah, care este accidentat de mult timp, poate conta pe toţi jucătorii la partida cu “U” Cluj, din etapa a XXIII-a a Ligii I de fotbal.

Biletele de intrare la meciul dintre CSMS şi Universitatea vor fi puse în vânzare mâine, la casele din jurul stadionului, primii 150 de cumpărători urmând a primi gratuit un calendar. Faţă de precedentul meci de pe teren propriu, cu Astra Giurgiu, nu mai există reduceri pentru tichetele de la peluze, care vor costa 10 lei. La tribune, preţurile biletelor rămân neschimbate: 20 lei la “A” şi “B”, 30 lei la “0A” şi “0B” şi 50 lei la “0”.

 

Comentarii