Mişcări de trupe în Liga I

Unde se repatriază Mutu?

luni, 18 ianuarie 2016, 02:43
2 MIN
 Unde se repatriază Mutu?

 Fostul internaţional român este în negocieri cu ASA Târgu Mureş. Thaer Bawab a semnat cu Steaua

 
 
* Preşedintele executiv al clubului ASA Târgu Mureş, Bogdan Mara, a declarat, duminică, că negociează transferul atacantului Adrian Mutu, care a evoluat ultima dată la echipa indiană FC Pune City. "Sunt negocieri cu el, aşa e", a declarat Mara pentru Digi Sport, care menţionează că înţelegerea ar urma să fie valabilă până la finalul actualului sezon. ASA Târgu Mureş se află în pregătire la Snagov, iar luni va pleca într-un cantonament în Antalya. Adrian Mutu, în vârstă de 37 de ani, a mai evoluat în cariera sa la formaţiile FC Argeş, Dinamo Bucureşti, Internazionale Milano, Hellas Verona, FC Parma, Chelsea Londra, Juventus Torino, AC Fiorentina, AC Cesena, AC Ajaccio şi Petrolul Ploieşti.
* FC Steaua a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că Thaer Bawab a semnat un contract valabil un an şi jumătate. Bawab va purta tricoul cu numarul 20 şi s-a alăturat lotului condus de Laurenţiu Reghecampf în cursul zilei de sâmbătă.
"Mă simt bine fizic, ştiu că va fi dificil, fiindcă am mai lucrat cu Laurenţiu Reghecampf şi cu Thomas Neubert la Gloria Bistriţa. M-am pregătit cât de bine am putut singur în perioada de vacanţă şi sper să ajung cât mai repede la un nivel bun, care să îmi permită să joc", a declarat Thaer Bawab.
* Fundaşul camerunez Collins Fai de la Dinamo a semnat un contract pe patru sezoane şi jumătate cu Standard Liège, a anunţat clubul belgian. Născut la 13 august 1992, la Bamenda, Fai şi-a început cariera în 2011 la Union Sportive de Douala. El a venit la Dinamo în 2013 şi a jucat 42 de partide.  El va evolua la Standard Lièe cu tricoul cu numărul 32.

    

 

 

Comentarii