UPA şi-a întregit echipa de conducere. Cine sunt noii prorectori şi decani ai universităţii private ieşene

miercuri, 13 aprilie 2016, 01:56
1 MIN
 UPA şi-a întregit echipa de conducere. Cine sunt noii prorectori şi decani ai universităţii private ieşene

Universitatea „Petre Andrei“ din Iaşi şi-a definitivat echipa de conducere şi a prezentat-o ieri în cadrul unui eveniment public. Rectorul, prof.dr. Sorin Bocancea, a ales ca prorectori pe prof.dr. Tudorel Marian Pitulac, la activitate didactică şi cercetare, şi pe lect.dr. Georgeta Condur, prorector responsabil cu comunicare, programe comunitare şi cooperare academică. 

În ceea ce priveşte decanii, conf.dr. Romeo Postelnicu va conduce următorii patru ani Facultatea de Drept, conf.dr. Viorel Robu pe cea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, conf.dr. Florin Ioan Scorţescu – Facultatea de Economie, prof.dr. Cristina Stoica – Facultatea de Asistenţă Socială şi Sociologie, în timp ce conf.dr. Teodora Prelipcean va conduce Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative. „Noua echipă va continua aceeaşi politică a instituţiei noastre. Vom finaliza toate proiectele începute şi vom demara şi altele.

Din toamnă vom intra în linie dreaptă pentru a pregăti anul ARACIS. Va fi un an greu, dar sperăm să obţinem acreditările necesare pentru toate programele de studii de licenţă şi masterat pe care le avem deja, dar să reuşim să diversificăm oferta educaţională prin înfiinţarea de noi specializări“, a precizat prof.dr. Sorin Bocancea, rectorul UPA din Iaşi. Propunerile pentru decani şi prorectori au fost validate de către Senatul UPA în şedinţa de ieri, în timp ce preşedintele Senatului a fost aleasă conf.dr. Ancuţa Daniela Tompea. Prof.dr. Doru Tompea, unul dintre fondatori şi fost rector, a fost ales ca preşedinte al Consiliului de Administraţie. 

 

 

Comentarii