Viceprimarul Gabriel Surdu, reclamat la DNA şi ANI de către partidul M10

joi, 10 martie 2016, 12:32
1 MIN
 Viceprimarul Gabriel Surdu, reclamat la DNA şi ANI de către partidul M10

Reprezentanţii partidului M10 l-au reclamat pe viceprimarul Gabriel Surdu la DNA şi ANI după câteva articole apărute în Ziarul de Iaşi.

"Având în vedere lipsa de reacție a autorităților locale, reprezentante în parte chiar de dl Gabriel Surdu, a Direcției locale a DNA, a Inspectoratului de Stat în Construcții Iași și a Agenției pentru Protecția Mediului Iași, Filiala Iași a Partidului M10 vă solicită să demarați o anchetă a modului în care au fost acordate autorizațiile de demolare, defrișare", se precizează în sesizare.

"Totodată, ținând cont de dubla calitate a domnului Gabriel Surdu, de viceprimar al Municipiului Iași și acționar al firmei de construcție implicate în proiectul mobiliar amintit, vă solicităm să verificați existența unui posibil conflict de interese, trafic de influență și/sau a unei prezumtive stări de incompatibilitate", se mai menţionează în reclamaţie.

SESIZAREA CĂTRE DNA ŞI ANI

Problema semnalată este una de natură imobiliară.

CITIŢI ŞI:

Viceprimarul Surdu, ”încolțit” de liberali după dezvăluirile din “Ziarul de Iaşi” despre demolările de pe str. Lascăr Catargi

Comentarii