VIDEO: Ateneul din Iaşi vă invită la o seară de film la Cafeneaua Piaţa Unirii

miercuri, 11 ianuarie 2017, 21:38
1 MIN
 VIDEO: Ateneul din Iaşi vă invită la o seară de film la Cafeneaua Piaţa Unirii

Duminică, de la ora 20, ieşenii pot viziona la cafenea pelicula „Afacerea Est“. Încasările din bilete vor fi donate Ateneului din Iaşi, banii urmând să fie folosiţi pentru modernizarea, acoperirea cheltuielilor şi desfăşurarea activităţilor instituţiei de cultură. Preţul unui bilet este de 15 lei 

Evenimentul „Ateneu la Cafenea – Afacerea Est“ propune ieşenilor o altă modalitate de a cunoaşte Ateneul din Iaşi. Astfel, Cafeneaua Piaţa Unirii şi Ateneul din Iaşi propun, duminică, 15 ianuarie, de la ora 20, o seară de film diferită, în care se poate savura un pahar cu vin, o gustare, se poate fuma narghilea, bea bere sau purta discuţii cu actorii prezenţi. În cadrul acestui eveniment vor fi invitaţi actori din zona Moldovei, care au făcut din acest film, după cum declară organizatorii, „o capodoperă reală, umană, care poate descreţi frunţile atât tinerilor, cât şi părinţilor şi bunicilor acestora“. 
 

După vizionarea proiecţiei, actorii prezenţi vor împărtăşi o parte din experienţa lor din culise, urmând ca seara să se încheie cu un moment de muzică jazz susţinut de Mihaela şi Cristian Gârlea. Toate încasările din bilete vor fi donate Ateneului din Iaşi, banii urmând să fie folosiţi pentru modernizarea, acoperirea cheltuielilor şi desfăşurarea activităţilor instituţiei de cultură. Preţul unui bilet este de 15 lei, acestea putând fi achiziţionate de la Cafeneaua Piaţa Unirii.

Comentarii