VIDEO&FOTO: A ars sala de fitness Body Line Gym din Tătăraşi după un scurtcircuit

luni, 06 iulie 2015, 01:56
1 MIN

Incendiul pare să fi fost provocat de la un aparat uitat în priză.

Un puternic incendiu a izbucnit sâmbătă după-amiază la un imobil aflat lângă clădirea de birouri Tudor Center din zona Ciurchi, Tătăraşi. În clădirea respectivă funcţiona o sală de fitness, iar din primele cercetări făcute de pompieri se pare că incendiul a pornit de la un scurtcircuit al unui aparat electric. Incendiul a izbucnit în jurul orei 18.30, iar pentru a stinge flăcările au fost trimise mai multe autospeciale.

„Incendiul a fost sesizat în jurul orei 18.25, iar din primele cercetări, cauza probabilă a fost un aparat electric lăsat sub tensiune. Au ars 125 metri pătraţi de şarpantă din lemn, 50 metri pătraţi interiori, o uşă termopan, planşeu din rigips pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi şi 100 metri pătraţi de învelitoare tablă“, a precizat Silvia Bolohan, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi.

În urma incendiului au mai ars şi câteva aparate din interior, adică şase aparate cu benzi de alergare, casa de marcat, patru TV-uri şi sistemul de amplificare audio. Sala de fitness care a ars se numeşte Body Line Gym.
 

Comentarii