Viol asupra unui băiat cu probleme psihice! Agresorii au primit câte 5 ani de puşcărie

marți, 10 ianuarie 2017, 02:58
1 MIN
 Viol asupra unui băiat cu probleme psihice! Agresorii au primit câte 5 ani de puşcărie

Doi tineri din judeţul Iaşi care au batjocorit un băiat cu deficienţe mintale, au fost condamnaţi la doar câte 5 ani de închisoare, însă sunt nemulţumiţi de pedeapsă.

Ionel Andrei Slabu (24 de ani) şi Cătălin Iulian Panţîru (25 de ani) au contestat cu apel decizia, procedul lor reluându-se ieri. Dacă soluţia va rămâne definitivă, cei doi vor trebui să achite şi daune morale de 10.000 de lei tânărului pe care l-au violat.

Potrivit actului de acuzare, în seara zilei de 29 mai, victima a mers la un magazin din sat, acolo unde s-a întâlnit cu cei doi agresori. Partea vătămată i-a cerut unui consătean să meargă cu el acasă, întrucât îi era teamă să nu fie agresat, însă a fost refuzată. După ce aceasta a plecat de la magazin, în urma sa au mers Panţîru şi Slabu. Cei doi agresori l-au prins pe tânăr şi l-au luat cu forţa pe un drum lăturalnic, în tentativa de a întreţine raporturi sexuale cu ei.

Potrivit anchetatorilor, cei doi agresori l-ar fi abuzat sexual concomitent pe băiat, fiind observaţi de un martor.

În faţa procurorilor, Ionel Slabu a recunoscut comiterea faptei, în timp ce Cătălin Panţîru a precizat că victima a făcut sex cu el de bunăvoie. De asemenea, acesta a mai spus că, în trecut, a mai întreţinut raporturi sexuale cu tânărul de 6-7 ori.

Comentarii