Ca sa fim in ton cu restul paginii, nu putem sa ne abtinem si sa nu va sfatuim ceva tot in legatura cu Revelionul. Si daca-i vorba de Revelion, primul lucru la care ne gindim este masa festiva, care, pe linga muschiulet, oua umplute, salata boef si friptura, trebuie sa contina si niste chestii care sa o deosebeasca de o masa obisnuita. Iata ce va propunem:
* intr-un vas metalic (daca e de bronz sau cupru, cu atit mai bine) turnati niste nisip si infigeti in el luminari lungi, subtiri, de culoare rosie;
* o alta varianta ar fi sa puneti apa intr-un vas de asemenea metalic, iar pe apa sa lasati sa pluteasca citeva mere mici, scobite la codita astfel incit sa incapa cite o luminare de ceai.
* intr-un ghiveci invelit in hirtie aurie sau argintie sau vopsit, in care ati pus din timp putin griu la incoltit sau chiar gazon, infigeti o luminare alba.
* in mijlocul mesei, in loc de flori, asezati in forma de cerc o multime de luminari, de orice culoare si mai ales avind orice forma: cu cit mai variat, cu atit mai bine.
Nu va mai putem dori decit sa va pocneasca dopurile la sampanie si sa ne intilnim la anul si mai voiosi!