5000 de dolari pentru Simionas

vineri, 08 martie 2002, 00:00
1 MIN
 5000 de dolari pentru Simionas

Dupa mai multe framintari, s-a definitivat lotul cu care Poli Unirea va aborda returul acestui sezon. Renuntarea la achizitionarea botosaneanului Todirenchi a dus ca numarul achizitiilor din aceasta iarna sa fie sase: Marcel Ilie Rus (28 ani, Olimpia Satu Mare), Remus Marta (25 ani, Foresta Falticeni), Adrian Ancuta (23 ani, CFR Pascani), Catalin Ivasca (22 ani, Foresta Falticeni), Bogdan Chiper (22 ani, Telecom), Daniel Serbanoiu (22 ani, Unirea Negresti). Toti vor fi definitiv in proprietatea clubului iesean, efortul finanicar facut pentru achizitionarea lor fiind, conform presedintelui Pavel Hodea, de peste 20 000 $ in conditiile in care pe Ancuta, Chiper si Serbanoiu nu s-a platit nici un leu.
Au fost cedati in Iasi Tiron, Grigore si juniorii Cristi si Daniel Ivan la Telecom, Dulcianu, C. Ilie, Boghean si juniorii Suru si Ciocanaru la RATC CFR Moldova. Claudiu Dumitru a fost imprumutat pina in vara la divizionara C, Aversa Bucuresti.
Totodata s-a pus pe hirtie si contractul intre club si managerul Vasile Simionas care, conform unor surse confidentiale, a batut palma cu Poli pentru un salariu de 6 milioane lei lunar, a unor prime duble fata de jucatori si un contract de 5000 de dolari pina in vara, platibil in mai multe rate. Primele oficiale ale fotbalistilor lui Poli vor fi in retur de 1,5 milioane de lei pentru o victorie acasa si 2,5 milioane lei in cazul unui succes in deplasare, cu 0,5 milioane lei mai mult fata de tur. (Ovidiu MINEA)

Comentarii