Antrenor, presedinte, arbitru

vineri, 05 decembrie 2003, 00:00
2 MIN
 Antrenor, presedinte, arbitru

Ieri dimineata, Poli Unirea Iasi a disputat un meci de vacanta cu formatia de juniori de la FC Noua Generatie, alcatuita din jucatori nascuti in 1986. Maturitatea gazdelor si-a spus cuvintul, liderul B1 conducind ostilitatile in fata unui adversar in care jucatorii de la cea mai galonata formatie juvenila locala (antrenor, Nucu Antohi), au resimtit tracul confruntarii cu spuma fotbalistica a orasului. Drept urmare, Poli s-a impus cu 5-1 (3-0), golurile fiind reusite de Botan, Florin Croitoru, Chiper, Luca si Stavila, juniorii marcind golul de onoare pe final, prin Palimaru. De remarcat ca, pentru 90 de minute, Vasile Simionas a avut un serios cumul de functii, indeplinind trei roluri. Pe linga faptul ca este antrenor principal la Poli si presedintele clubului Noua Generatie, „Simi” a si arbitrat partida! Au jucat:
Poli: BranetCroitoru, Bernard, Ad. Ilie, Paraschiv, Alexa – Mitruc, Botan, Cristea – Luca, Chiper, apoi Andreescu, Vaduva, Stavila, Dobrea si Bilba.
Noua Generatie: B. Costas – Filip, Chirasca, Vintila, Mereu, Micu – Vasilache, Such, A. Ungureanu – Palimaru, Stiubei, apoi Tincu si Dogaru.
Initial, Poli avea prevazut un nou meci amical, martea viitoare, cu formatia a doua a clubului (liderul diviziei D), pregatita de Danut Munteanu si Adi Cotan. Vasile Simionas studiaza insa alta posibilitate. „Cred ca mai bine ar fi sa joace Poli II cu Noua Generatie, intr-un astfel de meci, mai echilibrat, putind vedea mai clar ce ne rezerva viitorul pentru ca o confruntare intre echipa a doua si cea mare ar fi la fel de dezechilibrata ca cea de astazi (n.r. – ieri). In acest conditii, noi am mai juca un meci cu CFR-ul, care a reusit un tur bun in C. Vom studia si vom lua o decizie pina vineri, simbata si duminica baietii urmind a fi liberi, inaintea ultimei saptamini din an in care vor veni la antrenamente” a spus Simionas.
Altfel, astazi, de la ora 11, pe stadionul „Constructorul”, este programat un alt meci de verificare: CFR Moldova – Noua Generatie. (Ovidiu MINEA)

Comentarii