Antrenorul este multumit

joi, 06 septembrie 2012, 21:36
2 MIN
 Antrenorul este multumit

Ultima zi plina a cantonamentului pe care CSMS Iasi il deruleaza in aceasta saptamana in localitatea brasoveana Tarlungeni are loc astazi, antrenorul Liviu Ciobotariu programand doua sedinte de pregatire. Maine, delegatia ieseana va reveni acasa, dupa ce va efectua un singur antrenament, in cursul diminetii.

Ieri, tehnicianul CSMS s-a aratat multumit de modul in care elevii sai au raspuns la comenzi. "Aceasta perioada de intrerupere a campionatului a picat perfect. Si eu si jucatorii aveam nevoie sa ne cunoastem, sa ne simtim reciproc, sa aflam ce filosofie are fiecare. Faptul ca stam cu totii intr-un cantonament, non-stop, ne prinde foarte bine, ne uneste. Am gasit o echipa receptiva, dornica permanent de a se adapta, de a se perfectiona" a spus Ciobotariu. Acesta s-a aratat optimist in privinta viitorului. "In fiecare zi am avut un antrenament cu caracter tehnico-tactic si unul fizic, la ultimele implicandu-se mult si noul preparator fizic al echipei, Mircea Oaida. S-a lucrat bine, obiectivele propuse pentru aceasta etapa au fost atinse. Acest lucru ma face sa fiu optimist in privinta viitorului. Putem creste in continuare, putem obtine rezultate care sa ne faca sa ne atingem obiectivul, mentinerea in Liga I de fotbal" a spus "Ciobi", care are motive de satisfactie si in privinta starii medicale a lotului: "Un alt motiv de bucurie este cel legat de jucatorii accidentati, Jovanovic, Tiganasu si Semenenko fiind recuperati, toti fiind apti pentru jocul cu Steaua, de duminica viitoare".

Conform sefilor CSMS, echipa ieseana nu va disputa niciun joc de verificare in aceasta saptamana, adversarul cu care se dorea a se perfecta o partida amicala, Unirea Tarlungeni, avand programat un test cu FC Brasov.

Ciobotariu a decis ca jucatorii sa fie liberi duminica, reluarea pregatirii in Copou urmand a avea loc luni.

Comentarii