Atentie la Paduretu!

vineri, 05 septembrie 2003, 23:00
2 MIN
 Atentie la Paduretu!

Miza mare astazi, la Focsani, unde se intilnesc doua echipe ce au pornit destul de ezitant in campionat, desi si-au propus promovarea in acest sezon. Gazdele au reusit „performanta” de a nu inscrie nici un gol pina acum, contabilizind un esec la Moinesti si o remiza la Bacau, cu Vasluiul, intr-un meci contabilizat a fi pe teren propriu. Nici Poli nu a ajuns la turatia asteptata, infringerea de la Vaslui fiind urmata de o prestatie neconcludenta cu Oltul Sfintu Gheorghe, in ciuda rezultatului net, 4-0.
Focsanenii mizeaza pe aportul unui public dorit de fotbal, exilul din ultima etapa fiind impus de FRF ce a suspendat arena Milcovul datorita unui episod din sezonul trecut, cind un arbitru asistent a fost lovit de o petarda la finele meciului cu Medgidia. Intarita fata de sezonul trecut, trupa lui Ionut Chirila nu va fi insa completa astazi: Boiciuc este accidentat, Albulescu, suspendat dupa „rosul” vazut etapa trecuta, alti doi jucatori de baza, Paduretu si Stanciu fiind incerti, dupa mai vechile accidentari suferite. Totusi, este de asteptat ca ultimii doi sa fie fortati sa reintre, chiar daca nu au evoluat de mult timp. Paduretu, cel mai bun fotbalist de pe Milcov, nu poate fi uitat de ieseni, care, dupa ce au ratat incredibil in meciul de la Focsani din prima etapa a returului trecut, au fost invinsi pe final de un sut al fotbalistului venit la Unirea pe filiera Dinamo.
Oaspetii, al carui obiectiv pare mult mai realist, tinind cont de valoarea lotului, au declarat inca de saptamina trecuta ca abordeaza partida doar la victorie. Poli nu poate conta pe portarul Branet, accidentat, si cu situatia transferului neclara, si Chiper, in continuare accidentat, ceilalti jucatori ce s-au resimtit in aceasta saptamina fiind recuperati. Va reintra Gheban, ce si-a ispasit etapa de suspendare primita in urma eliminarii de la Vaslui.
Formatiile probabile
Unirea: Zdrinca – Ciuteanu, Dogaru, C. Dinu, Sararu – Margaritescu, Paduretu (Caruntu), M. Gheorghe, Stanciu (Cita) – Antal, Covaci.
Poli: Dulcianu – Gheban, Bernard, Ad. Ilie, Ionescu, Alexa – Mitruc, Dragoi, Cristea – Bilba, Pacurar.
Arbitrii partidei sint brasovenii Robert Dumitru, Florin Hincu si Marius Beudeanu.
Celelalte meciuri ale etapei: FC Vaslui – FC Onesti; FC Petrolul Moinesti – Midia Navodari; FC Dinamo Poiana Cimpina – Callatis Mangalia; FC Dacia Unirea Braila – FC Gloria Buzau; CS Electrica Dobrogea Constanta – CS Metalul Plopeni; FC Precizia Sacele – CSM Medgidia; Laminorul Roman – CS Oltul Sf.Gheorghe. (Ovidiu MINEA)

Comentarii