Au terminat benzina

duminică, 15 octombrie 2006, 21:50
2 MIN
 Au terminat benzina

Asa cum era de asteptat, echipa ieseana de baschet feminin n-a reusit simbata sa faca o surpriza in Capitala cita vreme a intilnit una dintre echipele care s-au inscris in cursa pentru cistigarea titlului national. Cum lotul condus de croatul Viktor Kovac este unul extrem de consistent, gazdele si-au permis sa inceapa partida fara cele mai bune doua marcatoare din etapa trecuta, extrema bulgara Guneva si pivotul rus de 2.02 m, Kudriavteva. Chiar si asa Olimpia a avut patru straine pe teren, linga cele trei americance (care n-au impresionat si probabil ca vor fi trimise acasa) aparind si internationala din Republica Moldova, Burlacova. Dupa ce au inceput bine si s-au tinut in plasa adversarelor pina la pauza, iesencele au clacat in partea a doua cind oboseala titularelor si-a facut simtita prezenta. „Din primul pina in ultimul minut Olimpia s-a aparat om la om, cu presing pe tot terenul. Noi am terminat oxigenul la pauza si n-am mai contat prea mult ulterior. Causan a iesit cu cinci greseli personale in sfertul patru iar Cazac a fost amenintata cu eliminarea inca din min. 13.”, a declarat antrenorul Gabi Mihailescu despre intilnirea in care iesencele s-au intrecut in aruncari la cos dar au terminat cu procentaje slabe: 34% la aruncari de la semidistanta si 17% la aruncari de trei puncte.
Daca pentru National punctele au fost marcate de Cazac (23, 2×3), Causan (10, 2×3), Gavrilescu (5), Suetina (4), Bordeianu (2), Borcila (2) si Benedic (2), cele mai bune marcatoare de la Olimpia au fost Carutasu (12), Kern (12), Hawkins (9), Colceag (8), Dragusin (7) si Radulescu (7).
Celelalte partide ale etapei a 2-a: CET Govora – Sportul Studentesc Bucuresti 58-48, ICIM Arad – „U” Cluj 92-58, Rapid Bucuresti – Magic Sibiu 70-44, CSU Oradea – CST Alexandria 57-60. Partida Somes Dej – Municipal Tirgoviste se joaca pe 5 noiembrie.
Etapa viitoare (simbata, 21 octombrie): Municipal – ICIM, National – Somes, Sportul Studentesc – Olimpia, CST Alexandria – CET Govora, Magic – CSU Oradea si „U” Cluj – Rapid.

Comentarii