Ce deceptie!

duminică, 21 septembrie 2008, 22:02
2 MIN
 Ce deceptie!

Desi porneau cu sperante mari in meciul ce ar fi trebuit sa fie decisiv pentru calificarea in play-off, formatia ieseana a pierdut fara drept de apel, singurele momente in care rugbistii lui Constantin Verives si Ioan Iftode au aratat veleitati fiind la inceputul reprizei secunde. Dincolo de unele greseli de arbitraj ale centralului Gheorghe Sabau, iesenii au suferit mult pe inaintare, acolo unde lipsa lui Lazar (aflat in Samoa, cu lotul national) si Alexa (plecat in Franta) a contat mai mult decit se anticipa. De asemenea, un amanunt destul de greu de neglijat este acela ca jucatorii care au participat la actiuni ale loturilor de tineret (St. Drusca, Morosanu si nou venitul Ignea) n-au gasit intelegere la Federatie pentru a sosi la timp in Iasi, primii doi jucind titulari desi au venit de la Bucuresti in seara dinaintea meciului. Singurul capitol la care iesenii au dovedit superioritate a fost repunerile de la tuse, dar prea putin. La pauza, scorul era 5-0 pentru banateni printr-un eseu netransformat in min. 20, dar in primele minute din repriza secunda iesenii pareau a reveni in meci, prin penalitatea lui Zaharia (’43) si prin superba sarja ofensiva a lui Finariu (’51) oprita in terenul de tinta, de fapt singura actiune reusita de atac a gazdelor. Zaharia fiind eliminat in acele momente, transformarea a fost irosita de Morosanu. Transformerul oaspetilor, Paraschiv (care a ratat patru oportunitati de acest gen in prima parte) a egalat doua minute mai tirziu. Timisoara a reusit desprinderea cu un eseu transformat (’64), iar dupa sase minute Paraschiv a risipit si speranta bonusului defensiv pentru ieseni, transformind o penalitate.

Poli Agro Unirea: Coseru, Manolachi, Formagiu – Bisoc, Bas – Pislaru, St, Drusca, Finariu – Hodoroaba, Zaharia – Morosanu, Vacaru, Toma, Cernescu – Grigoras (Graur, Slabutu, Varvaroi, Simon, Em. Drusca).

Alte rezultate din seria a II-a: RC Birlad – CSM Baia Mare 6-64; Constructorul Cleopatra – Steaua 11-40. Seria I: Farul – "U" Cluj 36-15; Olimpia – Bucovina Suceava 27-16; CFR Brasov – Dinamo 0-90.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii