Cotan, din nou in Copou!

marți, 02 septembrie 2003, 23:00
2 MIN
 Cotan, din nou in Copou!

Adi Cotan a fost, fara indoiala, unul dintre cei mai iubiti fotbalisti ieseni. Frinta prematur din cauza unui accident stupid, cariera sa fotbalistica a continuat sa curga in ultimii ani doar din inertie, cu halte de C, la Telecom sau Hirlau, borne triste pentru un talent urias. Cochetind si cu meseria de antrenor in ultimul sezon, la Hirlau, Cotan a revenit de saptamina trecuta la clubul sau de suflet, Poli. De aceasta data ca antrenor secund la formatia a doua a gruparii din Copou, unde colaboreaza cu fostul sau coechipier din perioada frumoasa a barajului de promovare de la Brasov (o, tempora!), Danut Munteanu.
Astazi, Cotan va debuta in noua sa functie, Poli Unirea II urmind a disputa, incepind cu ora 16, pe terenul II din Copou, partida din etapa a doua a diviziei D, cu Unirea Scinteia. Programata initial pentru duminica, intilnirea a fost aminata pentru ca juniorii cei mai valorosi (care evolueaza si la Poli II si la echipa lor „de baza”), sa poata fi prezenti pe teren in meciul din cadrul Campionatului National, cu echipa de juniori A de la FCM Bacau. Din pacate, Poli nu a putut sa ajute cealalta formatie ieseana, Noua Generatie (aflata la un punct in spatele bacauanilor, liderul seriei), urmasii lui Ciocoiu sau Cursaru cistigind cu 2-0.
Celelalte partide ale rundei a doua din D-ul iesean s-au incheiat cu rezultatele: Vointa Motca – Astra Raducaneni 3-0; Eurodemos Aroneanu – AS Butea 5-5; Gloria Baltati – Unirea Mircesti 2-0; Viitorul Muncel – AS Holboca 1-3; Unirea Ruginoasa – Genotur Belcesti 4-1; Avintul Golaesti – Helios Tomesti 1-3; Viitorul Tirgu Frumos – Stejarul Birnova 1-0. (Ovidiu MINEA)

Comentarii