CSM Iasi a promovat in Divizia A

miercuri, 08 aprilie 1998, 23:00
1 MIN
 CSM Iasi a promovat in Divizia A

Astazi, de la orele 15,30, la Polivalenta, handbalistele pregatite de Veniamin Lupan vor intilni formatia LPS-CSS Roman.
Programata initial a se disputa simbata, 4 aprilie, la Sala Polivalenta, partida de handbal feminin dintre CSM Iasi si LPS-CSS Roman s-a aminat, urmind a se desfasura astazi, incepind cu orele 15,30. In aceasta confruntare se intilnesc echipele clasate pe primele doua locuri in clasamentul Diviziei B – seria I, de fapt formatiile ce vor ascede in cel de-al doilea esalon, pentru ca Azotul Slobozia – a treia grupare din serie – nu mai are, practic, sanse la promovare. Pentru derbiul seriei, CSM are tot lotul valid, ultima sedinta de pregatire dinaintea acestei confruntari – efectuata sub forma de meci amical – avind loc ieri, cu formatia de junioare a LPS Iasi, pregatita, de altfel ca si echipa de senioare, de de profesorul Veniamin Lupan.
Referitor la indemnizatiile de efort cuvenite handbalistelor pe luna martie, banii au fost scosi de la casierie, urmind a se alcatui statul de plata pe care iesencele vor trebui sa-l semneze. Indiferent de rezultatul inregistrat cu romascancele, sau din confruntarea cu Azotul Slobozia, din ultima etapa a campionatului, ce se va disputa chiar de Paste, CSM Iasi este virtual promovata in Divizia A. Dupa toate probabilitatile, viitorul sezon va debuta in luna septembrie, pina atunci elevele tehnicianului Veniamin Lupan aflindu-se intr-o vacanta activa, cu 2-3 sedinte tehnice pe saptamina, dar si cu antrenamente benevole efectuate individual, mai ales pentru cele ce au probleme cu greutatea. (Leonard CANANAU)

Comentarii