Cu carnetul de notite, la Bucuresti

vineri, 24 noiembrie 2000, 00:00
2 MIN
 Cu carnetul de notite, la Bucuresti

Pentru ca in contul Clubului Sportiv Politehnica nu exista decit 2-3 milioane de lei, rugbistii ieseni nu-si vor primi nici de aceasta data prima promisa de clubul studentesc pentru medalia de bronz cucerita de elevii lui Verives si Iftenie in editia trecuta a Ligii Nationale. In acest caz, intrevederea dintre Victor Codreanu, reprezentantul sponsorului si Doru Vitcu (presedinte executiv al sectiei de rugby Poli-Agro Romtelecom) cu Leonid Antohi (presedintele clubului studentesc), programata pentru azi, nu si-a mai avut rostul, proxima intilnire urmind a reveni in actualitate doar atunci cind Ministerul Educatiei Nationale, ce finanteaza CS Poli, va trimite o alta transa a bugetului alocat clubului iesean pe anul in curs.
In schimb, asa cum a promis, Petru Vieru, manager SC Nena, a pus la dispozitia rugbistilor ieseni un autocar, inchiriat de la Transmixt, cu care echipa Poli-Agro Romtelecom va pleca la Bucuresti, pentru vizionarea partidei dintre selectionatele Romaniei si Noii Zeelande. Autocarul va pleca simbata dimineata, la orele 6.00, din fata Casei Tineretului. Dupa meci, rugbistii ieseni vor reveni imediat acasa, pentru ca miercuri, pe stadionul Nena, ii asteapta un meci extrem de dificil in Cupa Romaniei, cu Grivita Bucuresti. Odata cu echipa va reveni la Iasi si Chiriac, ce este inclus in lotul pe care John Phillips il va alinia cu neozeelandezii.
In alta ordine de idei, ultima sedinta a Biroului Federal a fost dedicata in exclusivitate istoricei confruntari cu rugbistii din Emisfera Sudica, memoriul inaintat catre FRR de clubul Poli-Agro Romtelecom, in care era incriminat arbitrajul din meciul cu Dinamo, urmind sa fie analizat intr-o sedinta viitoare. "Pentru partida cu Noua Zeelanda, fiecare membru a biroului a primit cite o sarcina. Unii au organizat vizita la Casa Poporului iar altii s-au ocupat in exclusivitate de echipa oaspete. Eu am contribuit la realizarea protocolului pentru cocktail-ul de primire si cel final", a spus Petru Vieru, extrem de marcat de accidentul rugbistilor de la Baia Mare, pe care fostul sponsor al iesenilor ii aprecia in mod deosebit. (Leonard CANANAU)

Comentarii