Cu Poli la psiholog

joi, 18 septembrie 2008, 23:15
2 MIN
 Cu Poli la psiholog

Trecerea valului european de la mijloc de saptamina a facut ca atentia microbistilor romani sa revina la Liga I. In ceea ce o priveste pe Politehnica Iasi, gindurile sint indreptate, firesc, spre partida cu Dinamo Bucuresti, programata luni.

Pentru pregatirea acestei intilniri, antrenorul Ionut Popa a facut doua schimbari importante. In primul rind, ciclul saptaminal a cuprins si doua sedinte cu un psiholog. "Doamna Mariana, care a mai lucrat cu sportivi si al carui sot este un fan inrait al Politehnicii, s-a oferit sa ne ajute fara a avea vreo pretentie materiala. Au fost doua sedinte, tinute in vestiar, scurte insa, zic eu, interesante, in care s-a incercat fortificarea jucatorilor din punct de vedere al moralului. S-au dat si doua teste, marti si joi, rezultatele acestora urmind sa fie interpretate si valorificate ulterior", a spus Popa. Interesant este ca singurul jucator care nu a vrut sa rezolve primul test in vestiar, asa cum au facut toti coechipierii sai, Ionut Bilba, a primit acceptul de a raspunde la intrebari acasa!

A doua schimbare importanta este legata de componenta echipei ce se profileaza a intra in startul partidei cu Dinamo. Daca evolutia de la Cluj, din etapa a sasea, l-a multumit pe antrenor, ceea ce l-a facut sa pastreze duminica trecuta, cu Galatiul, acelasi prim "11" folosit si in curtea campioanei, nu acelasi lucru se poate spune si dupa meciul cu Otelul. Desi in disputa cu otelarii s-a realizat primul succes din actualul sezon, Popa a constientizat evolutia modesta a elevilor sai, lucru ce l-a facut sa gindeasca efectuarea a nu mai putin de patru (!) schimbari in garnitura de start a partidei de luni, numai una (Ilie, ce nu s-a pregatit pina acum in aceasta saptamina) fiind cauzata de motive medicale. Astfel, Buta, Oprea si Tanasa (cei care, alaturi de capitanul de echipa, Onut, au primit, in "Ziarul de Iasi", pentru prestatia din meciul cu trupa lui Grigoras cea mai mica nota) au fost inlocuiti in schemele exersate pentru meciul cu Dinamo de Stancu, Sfirlea si Bilba. Faptul ca Popa se gindeste la schimbari de efectiv a fost confirmat si oficial. "Au fost mai multi jucatori care nu au corespuns cu Otelul, asa ca, daca miine am juca meciul cu Dinamo as face 3-4 modificari in start. Asa cum am spus si inainte de inceperea campionatului, cine nu corespunde va sta pe bara si fiecare jucator din lot va avea sansa lui. Oricum, mai este pina luni" a spus Popa, care mizeaza pe faptul ca Lucian Munteanu, care a acuzat ceva probleme in startul saptaminii, sa fie recuperat deplin.

Comentarii