Din nou, cu cirpeli

vineri, 30 martie 2001, 23:00
2 MIN
 Din nou, cu cirpeli

Scuturata serios de seismele aparute in ultima perioada, FCM Poli isi duce crucea mai departe. Astazi, iesenii joaca la Fieni un meci in care infringerea nu este conceputa nici in cele mai urite vise ale gazdelor. Cimentul, "satelitul" prim-divizionarei FC Nationa, a demarat returul destul de puternic (a cistigat acasa, a remizat la Bragadiru si a pierdut greu la viceliderul Midia Navodari) dupa o prima parte a campionatului plina de nereusite si de frictiuni. Drept urmare, sperantele de salvare de la retrogradare au reaparut in oraselul in care praful de ciment mai sterge din frumusetea peisajului montan. Sub bagheta fostului jucator aregesean, Mihai Zamfir, gazdele pot profita si de regresul echipelor aflate in lupta pentru evitarea retrogradarii, probabila victorie de astazi putindu-le aduce la citeva palme de linia neagra.
Ca de obicei, in sinul FCM Poli problemele sint la ordinea zilei. Medeleanu nu va juca datorita cumulului de cartonase galbene, Claudiu Dumitru este accidentat, Besleaga mai are pina la recuperarea totala, iar Ionel Serban si Petrache sint incerti, probleme putind aparea si in cazul lui Acatrinei. Asadar, din nou antrenorii Ioan "Lita" Dumitru si Emil Vladut vor fi siliti sa apeleze la improvizatii, amplificind probabilitatea victoriei gazdelor in acest meci. Singura sansa pe care o au iesenii este legata de dorinta jucatorilor de a se mobiliza si de a scoate un rezultat cu care Lita Dumitru sa se poata duca cu fruntea sus la intilnirea de luni cu prefectul Rusu Banu si primarul Simirad. Inaintea etapei de astazi Cimentul se afla pe locul 14 (22 puncte, -8 la adevar) iar Poli pe ultimul loc (9 puncte, -24 de puncte). Formatiile probabile sint urmatoarele:
Cimentul: Diaconescu – Albulescu, Badea, Cinu, Mielusica, Rada – Popescu, Feraru, Stefan – Vasilachi, Ginju.
Poli: Mihalache – Maxinciuc (Acatrinei), Petrache, I. Serban, Urdaru, Virlan – Soponariu, Rupedeal, Moise – Capusa, Matinca.
Celelalte meciuri ale etapei: Sportul Studentesc – Metalul Plopeni, Laminorul Roman – Callatis Mangalia, Poli Iasi – Fulgerul Bragadiru, Poiana Cimpina – FC Onesti, Apemin Borsec – Farul Constanta, ARO Cimpulung – Precizia Sacele, Unirea Focsani – Tractorul Brasov, Metrom Brasov – Juventus Colentina, Midia Navodari – Cimentul Fieni. (Ovidiu MINEA)

Comentarii