Duel Piturca – Hagi in Olanda?

miercuri, 02 iulie 2003, 23:00
2 MIN
 Duel Piturca – Hagi in Olanda?

Nana Falemi a declarat ieri ca nu a primit acceptul conducerii FC Steaua pentru a participa la funeraliile lui Marc-Vivien Fo?. „Programul nostru este foarte incarcat in perioada urmatoare si clubul a considerat ca este nevoie de mine aici, mai ales pentru ca se apropie si meciul din preliminariile Cupei UEFA. Imi pare foarte rau ca nu merg. Prezenta mea acolo ar fi fost o obligatie morala. Este vorba despre un coleg. Cind se intimpla astfel de lucruri toti jucatorii din echipa sint alaturi si as fi vrut sa fiu si eu la funeralii” , a spus Falemi.
Jucatorii stelisti au plecat ieri in Olanda, unde vor efectua, in perioada 2-13 iulie, un stagiu de pregatire in vederea sezonului 2003/2004. „Mergem intr-un cantonament familiar, este al treilea ciclu pe care il facem la Mierlo, unde vom avea antrenamente specifice si jocuri amicale. Cel mai important joc este cu SC Heerenveen, insa sper sa mai gasim o echipa din prima divizie olandeza. De asemenea, avem doua jocuri cu echipe din liga a doua olandeza si belgiana” , a spus antrenorul Victor Piturca. Tehnicianul stelist spera ca lotul pe care il are la dispozitie sa fie intarit cu doi-trei jucatori de valoare. Piturca a spus ca ar fi bucuros ca echipa sa sa dispute un meci cu Bursaspor, antrenata de Hagi, in cazul in care acest lucru va fi posibil. Antrenorul echipei bucurestene a mentionat ca jucatorul Laurentiu Dinita nu a facut deplasarea la Mierlo, deoarece, momentan, acest lucru nu este posibil. „Dinita s-a antrenat luni cu noi, apoi am primit o hirtie de la LPF prin care ni s-a spus ca pina la derularea ultimului act, adica luarea unei decizii in privinta sa de catre Comitetul Executiv, nu-l putem lua in pregatiri. Vom astepta decizia FRF, apoi vom vedea” , a spus Piturca.
La Mierlo nu au facut deplasarea jucatorii Tiberiu Lung, Daniel Balan, Adrian Neaga (cu probleme medicale) si Valeriu Mieila. Steaua va juca, pe 5 iulie, cu formatia rusa Torpedo Moscova, iar pe 11 iulie cu gruparea olandeza SC Heerenveen. Echipa bucuresteana va mai disputa doua meciuri amicale, pentru care adversarele nu au fost inca stabilite. (MEDIAFAX)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii