Foame de puncte

joi, 27 septembrie 2001, 23:00
2 MIN
 Foame de puncte

Pentru ca miine stadionul Nena se afla in zodia rugbyului, RATC CFR Moldova Iasi a solicitat si a obtinut aprobarea ca partida din etapa a saptea a diviziei C pe care o disputa cu CFR Pascani sa fie devansata pentru astazi la ora 16.00. Drept urmare, "incalzirea" microbistilor ieseni – care asteapta cu sufletul la gura deznodamintul derbiului de miine de la Vaslui dintre Sportul Municipal si AS Poli Unirea – se poate realiza astazi in cartierul Alexandru cel Bun, pe "Maracana" ieseana, intr-o partida disputata sub semnul unei imense dorinte de acumulare a celor trei puncte puse in joc. "Apetit" deosebit in acest sene il au atit gazdele care inca nu stiu ce inseamna prima de victorie in acest sezon dar si oaspetii care au inceput total dezamagitor campionatul. Drept urmare, "transportatorii" ieseni se afla pe penultimul loc al clasamentului, 15, cu doar 2 puncte si un pasiv de sapte puncte la "adevar" in timp ce feroviarii pascaneni s-au trezit dintr-o echipa cu pretentii la promovare ca trebuie sa alerge pentru a evada din subsol (locul 13) acolo unde se afla dupa sase etape in care au acumulat 6 puncte ("-3" in clasamentul adevarului).
Incarcatura deosebita este si pentru conducatorul bancii tehnice a gazdelor, Dorinel Toiu care este de mai multa vreme amenintat cu pierderea postului, doar o victorie astazi putind linisti spiritele conducatorilor in ceea ce-l priveste pe fostul antrenor secund al lui Poli.
Celelalte partide ale rundei a saptea in C1 se disputa miine, de la ora 11.00, dupa urmatorul program: Aerostar Bacau – Cimentul Bicaz, FC Botosani – Foresta II Falticeni, Sportul Municipal Vaslui – Poli Unirea Iasi, Gloria Zemes – Telecom Iasi, Unirea Negresti – Bucovina Radauti, Rulmentul Birlad – Ceahlaul II Tirgu Neamt, Rafinaria Darmanesti – Pro Mobila Crucea. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii