Forte noi in Copou

marți, 20 august 2002, 23:00
2 MIN
 Forte noi in Copou

Pentru Poli Iasi, ultimul amical important inaintea reluarii campionatului are loc astazi, de la ora 11.00, cind in Copou va urca Laminorul Roman. Divizionara B a anuntat ca va alinia in aceasta partida doi jucatori noi: fundasul bacauan Vali Vaduva (pentru achizitionarea caruia s-a batut palma cu divizionara A, in schimbul a 10 000 $), asteptat in cursul diminetii in Iasi, si virful Murgu, ce revine de la RATC CFR Moldova.
O alta revenire, a lui Irinel Ionescu, de la Metalul Plopeni, depinde de acceptul patronului prahovean Marian Manea de a primi suma ceruta (40 000 $) in 8 rate lunare, existind foarte mari sanse ca raspunsul sa fie pozitiv. Sirul "bombelor" pregatite de Poli inainte de startul sezonului ar putea insa continua, jucatorii doriti de managerul Vasile Simionas, Florin Croitoru (FC Onesti) si Mitruc (Laminorul Roman) fiind la un pas de a urca in Copou. Pentru imprumutul primului pe doi ani Poli va plati onestenilor 13 000 $ iar venirea definitiva a lui Mitruc, fotbalist ce s-a pregatit pina acum cu Bucovina Suceava, valoreaza 20 000 $, suma ce poate fi esalonata in trei transe, pe parcursul unui an. In ambele cazuri, eventualitatea unor tranzactii ulterioare aduc in calcule alte procente. Toate aceste intelegeri s-au facut telefonic, ele urmind a fi oficializate in aceasta saptamina.
Daca transferurile amintite vor fi rezolvate, vor urma citeva despartiri; dupa anuntata renuntare la Brighiu, care nu agreaza trecerea la RATC, cel mai in pericol sint Marcel Rus, Petrache si Dragoi. De asemenea, s-a renuntat la intentia de a-l aduce pe brasoveanul Gnandt.
In ceea ce-i priveste pe romascani ramine de vazut cum vor suporta iminenta despartire de antrenorul Leonida Nedelcu, aflat cu un pas in curtea Midiei Navodari.
Per total, premise pentru un joc interesant care este programat a se disputa pe stadionul "Emil Alexandrescu". In ipoteza in care vremea va fi nefavorabila, meciul se va juca pe terenul II din Copou. (Ovidiu MINEA)

Comentarii