Gerul ingheata Copoul

duminică, 23 decembrie 2012, 19:12
2 MIN
 Gerul  ingheata Copoul

Cu toate ca diriguitorii CSMS Iasi au dat asigurari conducatorilor clubului ca exista fonduri suficiente pentru o campanie de transferari care sa genereze intarirea lotului, Craciunul prinde gruparea din Copou fara nicio noutate. In ciuda faptului ca achizitionarea lui Milan Mitic (jucator sarb de banda dreapta) si Hugo Moutinho (mijlocas portughez), ambii de la CS Severin, parea, la un moment dat, ca si realizata, fotbalistii amintiti, care pot deveni liberi, pentru ca nu sunt platiti de cateva luni, avand pretentii salariale decente, CSMS nu a facut pasul decisiv pentru achizitionarea lor. Drept urmare, pistele amintite raman in stand-by.

In ceea ce priveste principala tinta de transfer, atacantul dinamovist Andrei Cristea, aceasta are sanse aproape nule de a fi atinsa. Pe langa ambitia fostului golgeter al Romaniei de a se impune la Dinamo si unii pasi gresiti ai sefilor CSMS au contribuit la blocarea tratativelor. In plus, a aparut si contraatacul lui Dinamo, care a anuntat ca e dispusa sa-l cedeze pe Cristea doar intr-o afacere in care sa intre si venirile la clubul din Capitala ale lui Andrei Herghelegiu si Adrian Avramia. Pretentiile au fost considerate exagerate de capii Iasului, care, in plus, sustin ca nimeni din conducerea "cainilor" nu le-a comunicat oficial aceasta oferta.

Cum nimic nu s-a miscat la capitolul "sosiri", CSMS nu a facut niciun pas la capitolul "plecari", reducerea salariului lui Adrian Patulea si disponibilizarile lui Laurentiu Florea, Adrian Nalati si Bogdan Mitrea fiind amanate. De asemeni, Iasul a blocat si plecarile lui Ionel Mihalachioaie si Catalin Curiliuc, jucatori imprumutati in vara, pentru un an, de la FCM Bacau. Cum cei doi nu au evoluat aproape deloc in 2012 (doar Curiliuc a prins sapte minute, in prima etapa a turului, in jocul cu Otelul Galati), ei si-au exprimat intentia sa plece de la CSMS, mai ales ca FC Botosani si SC Bacau i-au curtat insistent. Fotbalistii au fost insa informati ca dorintele lor vor fi discutate anul viitor, in functie de modul in care va decurge campania de achizitii.

Comentarii