I-au casapit dupa pauza!

duminică, 08 aprilie 2012, 21:39
4 MIN
 I-au casapit dupa pauza!

 

Callatis: Cr. Mitrea – Samson, Ravoiu, R. Damian, R. Miron – Bardu (’80 – R. Lupu), I. Florea, Cojenel (’55 – Bolat), Cogali, Sin – Doicaru. Antrenor: Mugurel Cornateanu.

CSMS: Irimia – Cotiga (’50 Cretu), Tincu, Camara, Badic – Onofras (’33 – Gado), Milea, Cl. Tudor, Vladu – Marjanovic (’69 – Petrovic), Herghelegiu. Antrenor: Ionut Popa.

Cartonase galbene: Cogali (’81) – Cotiga (’15), Onofras (’29), Cretu (’51), Petrovic (’77).

Arbitri: Iulian Dima (Bucuresti); Bogdan Velicu (Bucuresti), Liviu Ciubotariu (Galati).

1-0, min. 20: voleu de exceptie a lui Sin, de la 14 metri, lateral stinga, in diagonala, in vinclu;

1-1, min. 61: Cr. Mitrea scapa mingea dupa sutul trimis de Milea de la 25 de metri, Marjanovic impinge balonul in plasa;

1-2, min. 62: Cl. Tudor centreaza perfect din lateral stinga, Marjanovic, singur, la 6 metri, inscrie cu capul;

1-3, min. 86: corner de pe dreapta executat de Badic, mingea, deviata de Damian si Ravoiu, intra in plasa, arbitrul trecindu-l marcator pe iesean;

1-4. min. 90^3: Herghelegiu inscrie cu capul, din 6 metri, dupa o centrare de pe stinga, trimisa de Badic.

CSMS Iasi a reusit simbata sa stopeze seria incredibila a gazdelor, care cistigasera ultimele sase jocuri oficiale. Derulata intr-un ritm alert, prima repriza a fost echilibrata, fiecare formatie irosind cite o ocazie importanta, prin Onofras (’10) si Doicaru (’16). Decisiva pentru actul intii a fost executia de exceptie a junelui Sin, care a inscris un gol senzational in minutul 20.

Schimbarile inspirate facute de Popa (Gado in locul lui Onofras, Cretu in locul lui Cotiga, coborirea lui Vladu ca fundas si urcarea lui Badic la mijloc) si sansa avuta de oaspeti in minutul 59, cind Sin a a ratat cu poarta goala, aveau sa schimbe cursul jocului. Iasul, care a dominat repriza secunda de la cap la coada, a intors in doar doua minute rezultatul si, profitind de faptul ca Mangalia nu a mai reusit sa tina ritmul in ultima jumatate de ora, s-a desprins pe final. Astfel, trupa lui Ionut Popa a legat al treilea succes consecutiv si a ajuns la doar doua puncte de promovare si la patru de primul loc.

Filmul jocului:

min. 5: sutul puternic trimis de Tudor de la 35 de metri trece putin peste poarta; min. 10: ramas singur in careul mic, in lateral dreapta, Onofras trimite in plasa laterala; min. 16: sutul lui Doicaru, de la 20 metri, lateral dreapta, trece putin pe linga poarta; min. 20: 1-0; min. 23: sut-centrare trimis de Tudor, Mitrea retine; min. 31: Mitrea prinde dupa o lovitura de cap a lui Marjanovic; min. 54: Irimia il blocheaza pe Bardu in lateral dreapta; min. 56: Sin trimite peste poarta goala, de la 6 metri, dupa o pasa a lui Bardu; min. 59: Hergehelgiu reia, de la 8 metri, pe linga poarta; min. 61: 1-1; min. 62: 1-2; min. 70: sutul lui Petrovic, de la 14 metri este blocat; min. 86: 1-3; min. 90^2: Lupu suteaza pe linga poarta, de la 16 metri; min. 90^3: 1-4.

Popa n-a fost la pauza la vestiar!

^ Cum Callatis a evoluat in echipament complet albastru, oaspetii au purtat un echipament de culoare rosie. ^ Incert pina cu putin timp inainte de startul jocului, Onofras a fost schimbat repede. "Era extrem de nervos. Luase un galben, riscam sa fie eliminat si sa pierdem jocul" si-a motivat Popa decizia. Dupa iesirea lui Onofras, capitan de echipa la oaspeti a fost Tincu. ^ In minutul 90, Popa a facut mai multe jonglerii cu mingea care a iesit in afara terenului in dreptul bancii oaspetilor. ^ CSMS a fost incurajata la Mangalia de o galerie formata din circa 35 de persoane. ^ Galeria gazdelor si-a acuzat favoritii de non-combat in repriza a doua. ^

Mugurel Cornateanu: "La 1-0, am avut o mare sansa sa facem 2-0. Dupa egalare, cind am luat un gol de portar, am cazut total, pe fondul lipsei noastre de prospetime. Din pacate, au fost prea multe erori individuale, si la golul trei si la golul patru. Pentru mine este inexplicabil ce s-a intimplat dupa 1-1, cind am avut o cadere prea abrupta. Imi pare rau pentru public, vom incerca sa recuperam punctele etapa viitoare".

Ionut Popa: "Una am pregatit si alta am jucat in prima repriza! Desi la pauza eram extrem de nervos, m-am gindit sa apelez la o metoda inedita de a-mi motiva jucatorii. Le-am transmis indicatiile prin intermediul colegilor mei si nu am intrat la vestiare. Ma bucur ca mesajul a fost inteles si ca toate schimbarile au fost reusite, astfel ca am facut o repriza secunda excelenta. Foarte important a fost si decalajul de pregatire fizica, gazdele, care au 5 jucatori de peste 31 de ani, netinind ritmul cu noi. E incurajator faptul ca am cistigat trei meciuri la rind si ca in patru zile am dat noua goluri. Nu avem insa motive de sarbatoare, mai ales ca trebuie sa fim extrem de atenti la jocurile care urmeaza. Chiar daca vor mai veni si momente dificile si in alte partide, sper sa fiu lasat in pace, sa-mi vad de echipa si sa continuam ascensiunea". (M.C.)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii