In Trivale, pentru semifinale

joi, 01 februarie 2007, 22:05
3 MIN
 In Trivale, pentru semifinale

Dupa ce Politehnica Iasi si Politehnica Timisoara nu au cazut de acord in legatura cu locul de disputare a partidei directe din sferturile de finala ale
Cupei Romaniei la fotbal, Federatia Romana de Fotbal a arbitrat ieri litigiul dintre cele doua cluburi. Decizia luata de FRF este ca duelul din Cupa a celor doua Politehnici sa se deruleze la Pitesti. Partida se va disputa miercuri, 28 februarie, incepind cu ora 14,00. "Desi noi am propus Bucurestiul si Brasovul, nu ne putem plinge. Este o decizie normala, distanta Pitesti -Timisoara fiind comparabila cu Pitesti – Iasi. Daca vom juca a doua etapa din sezonul de primavara simbata, nu ne mai intoarcem spre casa dupa meciul de Cupa ci mergem direct la Tirgu Jiu, lucru ce ne-ar ajuta" a comentat antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa decizia federala. Presedintele iesenilor, Sorin Boca a spus vizavi de subiectul amintit: "Hotarirea FRF a fost justa. Daca pina in acest sezon Pitestiul era un cosmar pentru noi, speram sa ne simtim in Cupa la fel de bine ca in turul actual de campionat, cind  am batut Argesul in deplasare". Decizia luata de Federatie in cazul Timisoara – Iasi nu a fost insa pe placul echipelor Pandurii Tirgu Jiu si FC National, care stablisera sa joace la Pitesti in "sferturile" Cupei, partida mutata de FRF la Craiova, presedintele bancar Constantin Iacov fiind din nou vehement la adresa FRF, pentru ca meciul cu Pandurii se va disputa pe tarim oltenesc. O informatie de ultima ora spune ca Iacov a propus gorjenilor ca meciul sa se joace la Mioveni, in apropiere de Pitesti, Condescu parind a fi de acord.
Altfel, ieri dupa amiaza, Politehnica Iasi a inceput sa testeze alti doi jucatori.Este vorba de jucatorul argentinian de banda stinga Paruolo si de tinarul mijlocas Georgian Toba, de la Scoala Gica Popescu. In ceea ce-l priveste pe brazilianul Anderson Ribeiro, acesta are sanse nule de a ramine in Copou.

Iancu bate cimpii
Arogantul patron timisorean sustine ca meciul se va disputa la Timisoara!
Conform agentiei "NewsIn", patronul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu, s-a declarat nemultumit de programarea meciului cu Politehnica Iasi la Pitesti: "Nu imi convine deloc Pitestiul! Eu vreau la Timisoara, dar daca asa s-a hotarit, atunci jucam si acolo. Oricum ii batem si daca jucam la Iasi, pe Luna sau pe Marte. Dar eu va spun in momentul asta ca sunt de parere ca meciul cu Poli Iasi, din cupa, se va juca la Timisoara. Asta este parerea mea!", a spus Iancu.
Ionut Popa nu a ramas dator lui Iancu:  "Nu stiu in ce temei vorbeste domnul Iancu despre disputarea meciului din Cupa la Timisoara. Probabil se refera la finala. Aia da, se joaca la Timisoara! Meciul cu noi, din cite stiu eu, se va disputa la Pitesti, asa a decis Federatia. Eu nu vreau sa intru in polemica cu dumnealui, din respect pentru orasul si echipa de pe Bega. Respect prea mult Timisoara pentru a intra in conflict cu domnul Iancu. Ma surprinde insa afirmatia sa. Daca vrea sa joace cit mai aproape de casa, i-am propus deja sa jucam la Arad", a declarat, Popa, tot pentru NewsIn.

Programul sferturilor (28 februarie – 1 martie)
Ziua Ora Oras Meci TV

miercuri 14,00 Craiova Pandurii – National –
miercuri 14,00 Pitesti  Timisoara – Iasi – 
miercuri 20,45 Ploiesti Rapid – FC Arges Antena 1
joi  20,45 Constanta Steaua – Otelul Antena 1

Comentarii