Infringere spre final

duminică, 22 iulie 2007, 21:48
2 MIN
 Infringere spre final

Politehnica Iasi a pierdut in ultimul meci amical dinaintea startului campionatului, gruparea pregatita de Ionut Popa cedind simbata seara, la Piatra Neamt, 0-1 (0-0) cu Ceahlaul. Golul care a decis soarta partidei a fost inscris de Vitelaru cu trei minute inainte de final. Poli a evoluat in formula: Branet – Buta, Onut, Ciobanu (’80 – Kalai), L. Munteanu – Ilie, Mijin – Silvasan, Sfirlea (’80 – Paruolo), Miclea (’60 – Möller) – Palimaru (’75 – Cernoch). Ceahlaul a folosit urmatorii jucatori: Multescu – Nohai, Goian, Avadanei, Iordache – Vranjkovic, Soporan, Schumacher, Rusmir – M. Oprea, Frunza, apoi Cebotaru, Vitelaru, Cristescu, Forminte si Barna.
Prestatia in echipa Politehnicii a brazilianului Möller nu a fost concludenta, Ionut Popa cerind mai mult timp pentru a se pronunta asupra retinerii fotbalistului amintit in lot. Fotbalistii ieseni au avut si ieri un antrenament, in aceasta saptamina ritmul sedintelor unice de pregatire zilnice urmind sa fie diminuat, accentul urmind a fi pus pe reglajele tehnico-tactice. Dupa toate probabilitatile, duminica, la Timisoara, in prima etapa a campionatului, formatia ieseana va rula pe modulul "4-2-3-1" pe care Popa a mizat in ultimele meciuri de verificare.
In privinta Ceahlaului, presedintele de onoare Gheorghe Stefan si antrenorul Viorel Hizo si-a prezentat, cu ocazia acestui meci, lotul cu care va aborda viitorul sezon, tehnicianul nemtean anuntind ca a renuntat la serviciile lui Alistar, Purica, Mendy si Golban si nu-l va mai transfera pe fundasul argentinian Juan Brown. Conducatorii nemteni nu au vrut sa negocieze cu tatal fundasului Alistar, Purica a fost considerat prea "batrin" pentru strategia Ceahlaului, iar Mendy are probleme medicale. In privinta moldoveanului Golban, venit in probe de la Eintracht Braunschweig, motivul renuntarii este comisionul exagerat pe care il cere impresarul acestuia. (OM)
 

Comentarii