Inzaghi goleadorul

duminică, 25 martie 2001, 23:00
1 MIN
 Inzaghi goleadorul

E norocos! Un oportunist! Nu stie sa joace decit in fata portii! Simuleaza mereu! Daca arbitrii nu sint atenti, ii pacaleste! Joaca urit! Umbla cu multe femei! Mai era putin si comentatorii TVR spuneau despre Inzaghi ca nu a facut la oala decit pe la trei ani, la gradinita s-a uitat sub fusta educatoarei iar la scoala scirtiia cu creta pe tabla!
Mie mi-a placut la nebunie Inzaghi, un virf care stie ca arhicunoscuta intrebare care se pronunta imediat dupa gol – "Chi ha segnato?" – nu mai trebuie tradusa nicaieri. Italianul pare a fi cel mai bun exponent al actualei filosofii, specifica atacantului. Nu conteaza cite cosuri are pe fata sau daca a inscris cu cotul, fundul sau calciiul, virful trebuie sa apara pe foaia de joc la capitolul marcatori.
Viorel Moldovan, acest Inzaghi al nostru ne-a adus repede cu picioarele cu pamint. Intr-o atmosfera in care ne felicitam pentru remiza lituanienilor iar altii se bucurau de jocul tricolorilor (!?), anuntind orizonturile roz ale nationalei, ardeleanul i-a adus cu picioarele pe pamint pe visatori: "N-am cistigat nimic, am pierdut acasa, chiar daca in fata Italiei!" (Ovidiu MINEA)

Comentarii