Ionut Popa, pofticiosul

joi, 02 august 2012, 22:37
3 MIN
 Ionut Popa, pofticiosul

CSMS Iasi a organizat ieri o conferinta de presa, la care a participat, ca de obicei, doar antrenorul principal, Ionut Popa. Acesta a confirmat informatia prezentata ieri in exclusivitate de "Ziarul de Iasi", sosirea atacantului Adrian Patulea, care a evoluat ultima data la Farul Constanta. "Patulea se antreenaza cu noi, sper sa fie legitimat. E un jucator util, care ne mai linisteste macar intr-un compartiment, atacul. Avem acum cateva solutii care dau liniste in fata, pentru ca, pana acum, cand ma uitam pe banca, imi venea sa ma tot duc" a spus Popa, care, pana celelalte transferuri promise vor fi concretizate, ramane suparat de calitatea lotului pe care-l are la dispozitie: "Imi aduc aminte de copilarie, cand bunicii imi spuneau sa mananc ciocolata sau fructe acasa, sa nu le fac pofta la alti copii. Acum, ma uit eu cu jind la altii. Cand vad ca o echipa ca Brasovul ia jucatori ca Florin Lazar sau De Zerbi, ma apuca toti nervii. Dar, asa cum am promis, imi pun lacat la gura si lucrez cu ceea ce am, desi mor ca sunt ciuca batailor. Un oras ca Iasul ar trebui sa aiba un stadion modern, de 25 000 de locuri si o echipa de cupele europene, nu ce are acum". Tehnicianul s-a aratat extrem de ingrijorat de faptul ca medicul Marius Pralea a plecat de la echipa: "Nu stiu ce se va intampla, parca-i simt si pe jucatori mai rezervati, le e teama sa nu se accidenteze de cand Marius Pralea a plecat. Mi-a spus duminica intentia sa, de a nu mai veni, insa nu l-am crezut. Doctori mai gasesti, insa specialisti in medicina sportiva, cum e Marius, numeri pe degete in tara. Din punctul meu de vedere, e o mare pierdere, Marius era un meserias. Vom vedea cum se va rezolva aceasta problema".

Referitor la meciul cu Rapid, care se va disputa luni, Ionut Popa a spus ca se asteapta la un meci mult mai dificil decat cel cu Dinamo. "Dinamo nu e o echipa fantastica. Ne-a batut asa de tare, pentru ca am jucat asa cum am jucat in aparare. Rapid e mult mai buna ca Dinamo. Totul depinde de jucatori, de modul in care vor reactiona" a declarat seful bancii tehnice iesene, care a refuzat sa comenteze problemele serioase pe care echipa sa le-a avut in deplasarea pentru meciul cu Dinamo: "Acestea nu sunt problemele mele. Intrebati conducerea de astfel de subiecte".

Altfel, ieri, capitanul de echipa al CSMS Iasi, Marius Onofras, a devenit tatic. Logodnica lui, Alina, a nascut un baiat de 3,8 kilograme, care va purta numele Mario David. "E cea mai fericita zi din viata mea. Am avut mari emotii, deoarece nasterea, care era programata pe 11 august, s-a declansat mai devreme. Pana la urma, totul a iesit bine. Copilul a luat nota 8 la nastere si 10 la un minut" a spus Onofras

 

Patulea a semnat!

Aseara, sefii CSMS Iasi au anuntat ca Adrian Patulea a semnat un contract pe doi ani cu CSMS Iasi si va fi apt de joc pentru partida cu Rapid. De asemeni, s-a comunicat ca se va rezolva si problema medicului, locul lui Marius Pralea urmand a fi ocupat de Constantin Barbarosie.

Comentarii