Joi incepe Cupa "Moldrom" la baschet masculin

luni, 23 august 1999, 23:00
2 MIN
 Joi incepe Cupa "Moldrom" la baschet masculin

Cind sortii au decis ca Iasul va organiza primul turneu de sala al seriei Est, conducatorii de la Politehnica Moldrom s-au gindit ca pot, cu aceasta ocazie, sa-si impuna punctul de vedere si sa transeze macar in parte crincena lupta pentru promovare in grupa 1-8. Insa, tragerea la sorti a celor patru etape care vor avea loc la Iasi a fost nefavorabila, atita timp cit singura echipa cu pretentii cu care se vor intilni baschetbalistii gazda este SOCED Bucuresti. Asadar, elevilor antrenati de cuplul Dan Pavelescu – Radu Boisteanu nu le ramine decit sa incerce sa plece la drum cu maxim de victorii, posibil avind in vedere programul pe care-l au: cu Rapid Epson Bucuresti (9 septembrie, ora 17.30), cu Elba Timisoara (10 septembrie, ora 19.00), cu SOCED (11 sept, ora 19.00) si BRD Ploiesti (12 sept, ora 13.30).
Pina atunci insa, Politehnica Moldrom are la dispozitie trei partide amicale, toate in cadrul Cupei "Moldrom", ajunsa la a IV-a editie. Cele trei echipe invitate nu sint la prima prezenta la aceasta cupa, singura formatie care a onorat de fiecare intrecerea fiind campioana Republicii Moldova, Floare Bender, formatie cu care iesenii au strinse legaturi de colaborare (trei jucatori de la Politehnica Moldrom, fosti sau actuali, fiind transferati de acolo: Doros, Mirisevschi si Scutelnic).
Iata si programul de desfasurare a acestei editii:
-joi 26 august: CSU Galtour Galati – Floare Bender (ora 16.30) si Poli Moldrom – Romradiatoare Brasov (18.00);
-vineri 27 august: Romradiatoare Brasov – CSU Galtour (16.30) si Poli Moldrom – Floare Bender (18.00);
-simbata 28 august: Floare Bender – Romradiatoare Brasov (9.30) si Poli Moldrom – CSU Galtour Galati (11.00). (Lucian M.)

Comentarii