Mai tine figura Armeanului?

sâmbătă, 14 noiembrie 1998, 00:00
2 MIN
 Mai tine figura Armeanului?

Dinamo Bucuresti – FCM Bacau (astazi, ora 12,00, transmis la ANTENA 1). Cea mai in forma echipa a campionatului primeste vizita singurului team neinvins in acest campionat. Impresia generala este ca invincibilitatea bacauana este pe terminate, chiar daca dinamovistii vor fi grevati de absenta unor piese de baza: portarul Fouhami, Ciobotariu si Jean Vladoiu. In aceste conditii, se asteapta revenirea lui Gica Mihali in centrul liniei defensive, ca si confirmarea valorii lui Preda si a lui "Jerry" Gane. Fara a exclude chiar o mare surpriza, credem ca Bacaul isi va vinde scump pielea pe terenul din Soseaua Stefan cel Mare.
Universitatea Cluj – Farul Constanta. Situatia disperata in care au ajuns universitarii clujeni dupa infringerea in fata colegilor din Banie face ca meciul de pe malul Somesului sa fie unul extrem de important pentru elevii lui Dan Anca. "Marinarii" au lasat-o mai moale sub Pietricica si, probabil, vor incerca o lovitura de forta.
FC National – CSM Resita. In asteptarea spaniolului Alesanco, Nationalul are prima sansa in fata unei echipe care pare a se duce vertiginos spre divizia B. In concluzie, solistul numarul 1 al etapei!
Foresta Falticeni – Steaua Bucuresti. Inca un meci de infern pe stadionul Areni, pentru reprezentantii Bucovinei in primul esalon. In ceea ce priveste Steaua, victoria este un imperativ absolut necesar pentru indeplinirea macar a obiectivului minimal, prezenta in Cupa UEFA. Desi, dupa cum se arata cartile, singurul pisc care se vede din Ghencea este Cupa Romaniei…
Olimpia Satu Mare – Rapid Bucuresti. Dinamovistii au cistigat pe terenul din Satu Mare cu 4-0 si, gazdele nu vad perspective mai roze nici in partida cu giulestenii, mai ales ca, teroretic, o surpriza inseamna…. schimbare de lider!
Gloria Bistrita – Petrolul Ploiesti. "Gazarii" din Valea Prahovei facut-au multe minuni in acest campionat. Sa vedem cum vor reactiona ei la Bistrita, o echipa capabila de orice… combinatii!
Otelul Galati – Ceahlaul Piatra Neamt. Infringerea in fata bacauanilor lui Halagian a cam ciupit putin din nimbul gazdelor, obisnuite cu victoriile la scor pe teren propriu… Speranta galateana de a reinnoda aceasta traditie este miza principala a acestei partide in care Ceahlaul nu se arata a fi de loc o victima sigura…
Astra Ploiesti – FC Onesti (astazi, ora 18,00) : Cele doua echipe s-au batut amarnic (pe terenuri si in culise…) pentru suprematia in seria I a Diviziei B. Pina la urma a cistigat Astra, iar prima parte a acestui campionat arata destul de clar ca echipa ploiesteana se dovedeste a fi mai buna. Parerea contrarie nu poate fi argumentata decit de evolutia onestenilor pe terenul prahovean…
Universitatea Craiova – FC Arges (miine, ora 14,00, transmis pe TVR 1) : Partida are o importanta covirsitoare pentru olteni, daca tinem cont ca urmatorul oaspete al terenului din Banie este Rapidul. Iar Argesul, invinsa pe teren propriu de Astra Ploiesti se arata a fi un leu infuriat. Sa mai amintim ca, in campionatul trecut, argesenii au cistigat la Craiova cu 2-1!
Cu exceptiile mentionate, toate partidele vor incepe astazi, la ora 14,00. (Nic. G)

Comentarii