Mare derby sub Feleac

marți, 23 octombrie 2007, 23:50
2 MIN
 Mare derby sub Feleac

Popicarii de la CFR Olimpia ACB continua sa traiasca intens aceasta toamna si au parte numai de meciuri foarte tari. Daca in Polonia la Cupa Mondiala au intilnit crema internationala a acestui sport si s-au prezentat mult peste asteptari, iesenii antrenorului Ilie Baias continua duelurile tari si in competitia interna.

Cum startul sezonului le-a oferit mai intii o reeditare a finalei de anul trecut cu Inter Petrila (pe care au cistigat-o), astazi Ciurdea si compania repeta semifinala cu CFR Cluj & Industria Sirmei Cimpia Turzii, o restanta din etapa a III-a (29 septembrie) si care detine statut de mare derby al campionatului. "Este o partida foarte importanta pentru noi si mergem acolo sa cistigam desi nu va fi usor cita vreme avem destule indisponibilitati.", ne-a declarat antrenorul oaspetilor, maestrul emerit Ilie Baias.

Marele absent al partidei programate astazi este Remus Antimirescu, cel care continua sa sufere de probleme lombare si incepind de astazi va fi pacientul unei clinici de recuperare din Mangalia. Cum si unul dintre titularii din sezonul trecut, Dumitru Penciuc, nu a facut deplasarea pentru ca este retinut la serviciu, Baias nu are foarte multe alternative si va incepe partida cu Marius Manea, Costica Ciurdea, Florin Opinca, Iulian Cucu, Mihai Benghiac si Ionut Cercel, rezerve urmind sa fie Dumitru Penciuc jr si Giorge Covasala.

Din pacate, desi au sperat ca situatia se va rezolva rapid, iesenii inca nu pot miza nici pe serviciile lui Gyula Veres, cel care a fost cu CFR Olimpia ACB la Cupa Mondiala si care este aproape de Iasi cita vreme echipa sa, Rulmentul Brasov, este ca si desfiintata.

"Veres are semnat un contract cu noi dar transferul nu poate intra in vigoare decit atunci cind se oficializeaza retragerea Rulmentului, fie printr-o adresa trimisa de ei fie printr-o decizie luata de conducerea federatiei.", a mai precizat Baias despre situatia echipei brasovene, care n-a participat la nici un joc din acest sezon desi s-au scurs pina acum patru etape.

Comentarii