Mitruc nu mai vrea la Iasi

miercuri, 28 august 2002, 23:00
2 MIN
 Mitruc nu mai vrea la Iasi

Serialul cu iz de telenovela avindu-l in rolul principal de fotbalistul Danut Mitruc a continuat si ieri, la o saptamina de la startul lui. Desi Poli Unirea are actele de transfer ale jucatorului de la proprietarul acestuia, Nati Meir (fost sponsor la Laminorul Roman), mijlocasul a declarat ca vrea sa ramina la Bucovina Suceava, echipa alaturi de care se afla de citeva luni. Tinind cont de pozitia lui Mitruc, care sustine ca a semnat un contract cu Bucovina, primind si o suma de bani, Poli Unirea studiaza modalitatea de abordare a acestui caz.
"Nu am hotarit nimic deocamdata. Mai dam citeva telefoane la Suceava, ne consultam si vom lua o decizie " au spus ieri atit presedintele CA al CS Poli Unirea, Gheorghe Nichita cit si presedintele executiv, Pavel Hodea.
La ora actuala ramin in picioare 3 variante pe care le prezentam in ordinea sanselor de punere in practica, de la minimum spre maximum: convingerea fotbalistului de a juca in Copou, reclamarea cazului la FRF, lucru ce ar duce, aproape sigur, la suspendarea jucatorului (pe contractul de transfer dat de Nati Meir exista si semnatura lui Mitruc) sau resemnarea lui Poli, fapt ce s-ar traduce prin recuperarea celor 7000 $ platiti deja patronului jucatorului si transferarea acestuia la Suceava. In conditiile in care Mitruc va ramine in nordul Moldovei, retinerea lui Mihai Dragoi in lotul lui Poli pare a fi foarte probabila, lotul divizionarei B fiind alcatuit din 22 de jucatori, toti semnind contractele de joc.
In alta ordine de idei, singura divizionara C ieseana, RATC CFR Moldova (la care evolueaza si foarte multi fotbalisti imprumutati dinspre Copou) nu a primit acceptul de a sustine meciurile de pe teren propriu pe stadionul "Constructorul", aflat in administrarea RAJAC. In afara rugbiului, pe aceasta arena vor juca doar echipa a doua si cele de juniori ale lui Poli. In aceste conditii, "transportatorii" pregatiti de Dan Cananau si Dorel Stafie (al caror lot va fi format in noul sezon din Dobos, Sirbu, Luiuz, Popescu, Pietrariu, Maxim, Catusanu, Voicu, Tesoi, Vasluianu, Puscasu, Virlan, Padurariu, Dediu, Ilade, Butnaru, Agape, Marian, Badarau, Etcu, Fieraru, Mihalcea si Murgu) vor reveni pe stadionul "Tineretului", prima aparitie oficiala fiind simbata, in meciul cu FC Botosani. (Ovidiu MINEA)

Comentarii