Ne-am razbunat, dar nu prea tare

duminică, 28 martie 2010, 21:42
2 MIN
 Ne-am razbunat, dar nu prea tare

Cel mai important meci din grupa B a Diviziei Nationale de rugby a fost unul de spectaculozitate ridicata, cum nu s-a mai vazut demult in Dealul Copoului. La capatul unei partide in care gazdele au aratat o superioritate neta la inaintare, iar oaspetii au incercat sa atace mai mult pe treisferturi (dar au comis si numeroase greseli copilaresti) Poli Agro s-a impus la limita, incintind spectatorii, dar lasind un regret ca echipa antrenata de fostul jucator iesean Cosmin Cioriciu a plecat de la Iasi cu un punct de bonus defensiv, pe care nu l-au meritat. Sa nu uitam, insa, ca in urma cu un an, RCM Timisoara a cistigat net in Copou, Scorul ar fi fost mai mare, daca Ignea n-ar fi ratat patru lovituri de pedeapsa in prima parte, dintre care la una mingea a nimerit bara. A trecut aproape jumatate de repriza pina cind s-au inscris primele puncte,acestea fiind realizate de Ignea, din lovitura de pedeapsa. Dupa trei minute, echipa din Timisoara a realizat un eseu transformat, preluind conducerea pe tabela cu 7-3, dar avantajul lor a tinut tot trei minute, cind linia ieseana de treisferturi a finalizat o incercare superba, prin Cernescu. Dupa pauza, scorul a devenit 15-7 prin eseul lui Rotaru, transformat de Ignea, scorul fiind aproape de realitatea din teren. Insa cu putin inainte de final, timisorenii au realizat si ei al doilea eseu (netransformat), finalul tinind cu sufletul la gura spectatorii de pe stadionul "Gorun Sandu-Ville". Insa totul s-a incheiat cu victoria iesenilor lui Costel Verives si Ioan Iftode, care au folosit urmatorii jucatori: Croitoru, Manolache, Formagiu – Bas, R. Zaharia (Bisoc) – Finariu, St. Drusca (Simion), Pislaru – Hodoroaba, R. Zaharia – Cernescu, Rotaru, Vacaru, Graur – Ignea (M. Morosanu).

Tot in grupa B a Diviziei Nationale, la Bucuresti, Steaua a invins cu 55-0 nou-promovata Stiinta Petrosani, meciul RC Birlad – Farul Constanta fiind aminat. Rezultate din grupa A:  Bucovina Suceava – Dinamo 18-47, CSM Bucuresti –
"U" Cluj 32-3. Meciul  CSU Arad – Stiinta Baia Mare se joaca miercuri.

Etapa viitoare (simbata, 3 aprilie): Stiinta Baia Mare – Bucovina Suceava, Dinamo – CSM, CSU Arad – "U" Cluj (grupa A); Farul – Poli Agro Iasi, Steaua – RC Birlad, Stiinta Petrosani – RCM Timisoara (grupa B).

Comentarii