Nou cuplaj pe "Tineretului"

sâmbătă, 04 noiembrie 2000, 00:00
2 MIN
 Nou cuplaj pe "Tineretului"

Etapa a 12-a a diviziei C prilejuieste organizarea unui nou cuplaj fotbalistic pe stadionul Tineretului. De la ora 11.00, CFR Citadin (locul 14, 7 puncte, -8 la adevar) va incerca sa convinga ca revirimentul aratat in ultima partida nu a fost un simplu foc de paie, revenirile lui Frunza, Pricop si Fieraru schimbind serios fata echipei. Misiunea ceferistilor – care nu-si mai permit sa piarda vreun punct pe teren propriu pentru a evada din subsol – nu va fi prea facila, echipa a doua a divizionarei A Foresta Suceava avind amintiri placute de la recenta vizita de pe arena din Dealul Abatorului, Marian Bucurescu si elevii sai (care se afla pe locul 9, cu 15 puncte si -3 la adevar) remizind atunci cu Telecom.
Si pentru ca veni vorba de echipa "telefonistilor", de la ora 13.00, acestia au un bun prilej de a drege busuiocul dupa scaderea usoara de stroc inregistrata in ultimele etape. Gazdele (locul 13, 10 puncte, -5 la adevar) pot profita de degringolada totala aparuta in rindul feroviarilor pascaneni dupa esecul inregistrat de acestia pe teren propriu in fata Petrolului Moinesti. De atunci, pascanenii (alunecati pe locul 6, cu 16 puncte), ramasi si fara antrenorul Corneliu Costachescu si fara cele mai grele piese ale lor, "ex-polistii" Cojocaru si Petrache, nu-si mai revin, ultima "isprava" fiind remiza alba de etapa trecuta de pe teren propriu.
Celelalte meciuri ale etapei sint: Petrolul Moinesti – Rulmentul Birlad; Sportul Municipal Vaslui – Ceahlaul II Piatra Neamt; Cimentul Bicaz – Budvar Odorheiul Secuiesc; Silvex Tirgu Neamt – Pro-Mobila Crucea; Energia Feldioara – FC Unirea 2000 Iasi. FCM Dorohoi sta. (Ovidiu MINEA)

Comentarii