Nu pleaca nimeni

miercuri, 25 ianuarie 2006, 00:00
2 MIN
 Nu pleaca nimeni

Sositi la Iasi la sfirsitul saptaminii, cei trei baschetbalisti americani au intrat de luni in pregatiri cu CSM, intensitatea antrenamentelor fiind maxima in conditiile in care simbata incepe returul de campionat. Desi tehnicianul Paul Paveliuc i-a vazut deja cum se misca el a refuzat sa-si exprime inca o opinie si se intentioneaza pastrarea lor in lot, asta in conditiile in care numarul strainilor este mai mare decit cele trei locuri disponibile pentru inscrierea in foile de arbitraj. „Ei ramin sa se pregateasca aici si vor juca in functie de potential. Nu sintem un club bogat dar mentinerea lor in lot nu costa o avere.” – a spus Paveliuc, care isi va alege jucatorii functie de adversar. Macar pentru primul meci, cel de simbata cu Poli-Mobitelco Cluj (de la ora 17.30, la Sala Polivalenta), conducerea tehnica va avea de ales intre Woods, Brunson, Minor, Lobanov si Doros, adica cei trei americani si cei doi moldoveni care sint in pregatiri. Si asta in conditiile in care, pina la urma, vor fi sase straini, inclusiv sirbul Mladenovic, pe a carui sosire nu se mizeaza pina la meciul de simbata, atita timp cit s-a intirziat obtinerea vizei.
Pe de alta parte, CSM va trebui sa-si rezolve pina simbata problemele financiare legate de organizarea jocului dar si cele care tin de oficializarea transferurilor. Echipa ieseana are nevoie de 1.000 RON pentru legitimarea celor trei americani si de bani pentru obtinerea vizelor anuale, fara de care jucatorii nu pot participa la competitie „Avem si alte discipline pe care trebuie sa le trimitem la competitii si n-avem nici un ban in cont.” – ne-a declarat directorul CSM, Adrian Poeana, despre intirzierea cu care se confrunta in privinta alocarii banilor de la buget. (L.M.)
Bogavac joaca in Bosnia
Dupa fix un an de evolutie la Iasi, sirbul Ljubodrag Bogavac a semnat de curind un nou contract de joc cu formatia Hercegovac Bileca, echipa care este clasata pe locul opt in prima divizie din Bosnia. Fostul iesean l-a inlocuit acolo pe bosniacul Srdjan Vokic (care va juca in retur la Elba Timisoara) si va fi coechipier cu Miljan Bocka, fundasul care a facut furori la Timisoara in urma cu doua sezoane. (L.M.)

Comentarii