Poli se rupe in doua

marți, 23 februarie 2010, 23:02
2 MIN
 Poli se rupe in doua

Devansarea partidei cu FC Timisoara, din etapa a doua a returului, a dat lucrurile peste cap la Politehnica Iasi. Mai intii, antrenorul Petre Grigoras s-a vazut nevoit sa ajusteze din mers ciclul saptaminal de pregatire al partidei, tehnicianul apelind la citeva retusuri importante pentru ca a aflat tirziu ca meciul se disputa vineri si nu simbata, asa cum stia saptamina trecuta. Apoi, conducerea executiva s-a vazut nevoita sa modifice programul deplasarii, solutia gasita fiind una de compromis. Astfel, delegatia ieseana va fi rupta in doua la plecarea spre Banat, prevazuta a avea loc miine dimineata, la prima ora: 17 jucatori si antrenorul Petre Grigoras se vor imbarca intr-un avion care va pleca din Iasi, un alt fotbalist si ceilalti membri ai staff-ului urmind a calatori cu un avion care va pleca din Bacau! In schimb, drumul de intoarcere va fi facut in formula compacta, cu un avion pe ruta Timisoara – Bacau si, apoi, cu autocarul pina la Iasi. Explicatia programului amintit a fost oferita de presedintele Cristi Starica: "Noi am facut demersuri in legatura cu transportul, stiind ca trebuie sa jucam simbata. Cind am aflat ca partida se disputa joi, am incercat alte solutii. Cum un charter nu am reusit sa inchiriem iar la cursele de linie sint suficiente probleme, in week-end, de exemplu, neexistind legatura directa Timisoara – Iasi, a trebuit sa apelam la o solutie de mijloc". Tinind cont de programul amintit, Grigoras a renuntat la ideea de a-si convoca elevii in cantonament inainte de plecarea spre Timisoara.

In ceea ce priveste componenta delegatiei, lucrurile sint conturate. Daca astazi, la ultimul antrenament dinaintea plecarii, nu apare nimic neprevazut, lotul de 18 jucatori pe care se va conta in disputa de vineri va cuprinde trei modificari fata de cel etalat in prima runda a returului. Astfel, Branet, care a fost recuperat, ii va lua locul lui Marc, iar Constantin, refacut dupa accidentare, si Ilie, a carui suspendare a expirat, ii vor substitui pe Onicas, ce va sta din cauza cumulului de cartonase galbene, si Badic.

Altfel, bulgarul Deliminkov, care era asteptat la probe, nu a sosit nici ieri in Copou, astfel ca sefii Politehnicii au renuntat la ideea de a-l mai testa, mai ales ca nici referintele culese ieri despre stoperul amintit nu au fost grozave.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii