Portie dubla de antrenamente

luni, 04 decembrie 2006, 22:18
2 MIN
 Portie dubla de antrenamente

Dupa ce inaintea sezonului National Iasi a cistigat la Cluj intr-o partida amicala, oaspetele si-au pus sperante ca vor reusi sa intrerupa seria infringerilor care dureaza de sase runde. "S-a jucat mult mai bine, mai organizat, decit in etapa precedenta dar n-am reusit victoria. A fost caderea de dupa pauza si n-am putut reveni.", spune presedintele clubului, Marius Cosoi, despre partida in care iesencele n-au putut sa faca mai mult cita vreme nu toate titularele au fost in forma. Cu Bordeianu si Gavrilescu sub nivelul etapei precedente, cu Suetina adevarat play-maker doar in prima jumatate a meciului, National a avut probleme si in final n-a putut forta revenirea cita vreme titulare au fost amenintate cu eliminarea pentru cinci greseli personale. "Ne-au ciupit arbitrele si oricum e anormala delegarea uneia de la Oradea. Mai lipseste ca peste doua saptamini, la meciul cu bihorencele, sa trimita pe cineva de la Cluj.", a mai adaugat Cosoi. Si pentru ca forma fizica a fost unul dintre elementele care au dus la prapusirea echipei si saptamina trecuta abia s-a reusit perfectarea a doua antrenamente in formatie completa, conducatorii au schimbat macazul si au programat cite doua sedinte zilnice in aceasta saptamina iar cele trei jucatoare de peste Prut sint asteptate inca de astazi la Iasi. Desi mai are doua ocazii sa-si indeplineasca obiectivul intermediar impus de presedintele clubului, echipa antrenorului Gabi Mihailescu incearca sa faca pasul cel mare mare inca de simbata, cind va primi replica echipei Rapid Bucuresti, formatie cu un parcurs bun in acest sezon cind a pierdut doar in fata echipelor din fruntea ierarhie

Pinzaru, aproape de CET Govora
Dupa ce a fost componenta de baza a echipei in sezonl trecut, Claudia Pinzaru este pe punctul de a reveni in baschetul feminin la CET Govora. Retrasa de la National si plecata la Rm. Vilcea impreuna cu un alt fost jucator iesean, Viorel Nanescu, Pinzaru a obtinut recent statutul de jucatoare libera de contract si va putea evolua la formatia vilceana. Luat prin surprindere, presedintele de la National, Marius Cosoi, a precizat ca nu se opune mutarii insa este contrariat de decizia luata de Biroul Federal al FR Baschet. "Pe mine nu m-a intrebat nimeni de statutul jucatoarei. Am solicitat lamuriri si mi s-a recomandat sa fac un contramemoriu. Nu ma opun acestui transfer insa nici nu vreau sa se inteleaga ca de la National poate pleca fiecare cind vrea.", a spus Cosoi, care s-ar multumi daca ar primi in contrapartida acestui transfer cazare si masa pentru echipa sa la prima etapa din returul campionatului.

Turneu amical la Iasi
Pentru a intretine relatiile amicale cu echipele din Republica Moldova, unde a fost invitata sa joace citeva meciuri amicale in urma cu un an, National va organiza un turneu amical imediat dupa terminarea turului de campionat. Programat in perioada 18-20 decembrie, turneul va aduce la start doua echipe de peste Prut si formatia antrenata de Gabi Mihailescu, conducatorii cautind in aceasta perioada inca o formatie pentru a intregi cvartetul.

Comentarii