Prea multe divergente

vineri, 16 mai 2008, 20:30
2 MIN
 Prea multe divergente

edinta de analiza a activitatii echipei iesene de baschet feminin care s-a desfasurat miercuri si a fost una tumultoasa l-a contrariat pe directorul CS Politehnica, Leonida Antohi. In conditiile in care acesta nu a participat la intrunire dar a aflat concluziile, a decis ca se va implica mai serios pentru a pune lucrurile la punct. "M-a surprins ceea ce s-a intimplat si trag concluzia ca la echipa sint trei elemente divergente, conducatorul, antrenorul si jucatoarele. Primii doi nu reusesc sa stapineasca echipa si asta ma pune pe ginduri.", spune Antohi, cel care a acceptat in toamna anului trecut ca Politehnica sa intre in colaborare cu National pentru a mentine echipa la un nivel optim.

Cum implicarea celui mai mare club din Moldova in baschetul feminin a fost chiar mai consistenta decit s-a anticipat la start, Antohi s-a declarat de acord ca in perioada urmatoare sa renunte la prelungirea protocolului si sa preia echipa cu totul, pozitie agreeata si de Marius Cosoi, actualul presedinte de la Politehnica-National. "Vom muta echipa cu totul la Politehnica si o sa vedem si ce pozitie va ocupa Cosoi in noua organigrama, probabil de director sportiv.", a mai spus directorul Politehnicii.

In acelasi timp Antohi a mai precizat ca are si acordul presedintelui executiv al Fundatiei Sportului Iesean, Romeo Olteanu, in ceea ce priveste trecerea pe viitor a finantarii prin clubul pe care il conduce, asta in conditiile in care s-au nascut destule suspiciuni pina acum cita vreme FSI a finantat echipa prin clubul patronat de Cosoi, National.

Desi ultima intilnire cu jucatoarele din lot a fost tensionata si citeva baschetbaliste au plecat acasa cu gind sa nu se mai intoarca, Antohi va solicita celor din anturaj sa contureze exact structura de lot pe care mizeaza si in acelasi timp sa grabeasca discutiile pentru completarea efectivului.  

"Exista o lista cu jucatoare care ne intereseaza si am cerut sa se urgenteze discutiile pe aceasta tema. Transferurile se fac din timp nu la toamna.", a mai completat Antohi, care doreste sa lamureasca si situatia conflictuala dintre presedintele Cosoi si antrenorul Gabi Mihailescu.

Comentarii