Prea multi nervi pe capul antrenorului iesean

luni, 16 noiembrie 1998, 00:00
2 MIN
 Prea multi nervi pe capul antrenorului iesean

A fost o partida fara istoric, studentii galateni conducind meciul de la un capat la celalalt, obtinind astfel o victorie la o diferenta care scuteste de prea multe comentarii. Partida a fost echilibrata doar in primele cinci minute, cind scorul era 1-1, dupa care studentii galateni au preluat friiele partidei, reusind sa practice un handbal de buna calitate, care a incintat spectatorii. Am remarcat in aceasta prima parte a intilnirii evolutia buna la gazde a portarului Emancipatu si a extremei stinga Cosnita, care a concretizat pe contraatac numeroase situatii. De la ieseni a iesit in evidenta extrema dreapta Chirila si inteligenta in joc a interului Adam. Repriza a doua a meciului n-a fost la fel de calma ca prima. Datorita evolutiei de exceptie a conducatorului de joc Preda si a apararii foarte mobile, galatenii s-au distantat in min. 45 la zece goluri diferenta, fara a primi din partea oaspetilor o replica prea viguroasa, in afara starii nervoase, care a determinat si o descalificare pentru pivotul Varvaruc. Un caz aparte l-a reprezentat antrenorul iesean Costel Schender, care pe toata durata partidei a comentat deciziile arbitrilor, a avut iesiri necontrolate, totul culminind cu faza din min. 42, cind a primit cartonasul rosu pentru comportare necuviincioasa. El s-a indreptat spre arbitrul Stanescu, incercind sa-i rupa cartonasul rosu, a intervenit si celalalt arbitru, I. Harabagiu, dar si acesta a fost "pus la punct" de iesean, primind reprosuri si fiind "certat" de Schender.
Trebuie mentionat ca arbitrajul morenarilor Stanescu si Harabagiu a fost foarte slab, dezavantajind ambele echipe, dar nu a influentat rezultatul. De altfel, la o asemenea diferenta, nu credem ca ieseni pot invoca numai arbitrajul ci si gafele din propria echipa.
Marcatori: Cosnita 8, Mocanu 7, Preda 5, Milea 4, Gagu 4, Burhuc 2, Jiglau 1, Apetrechioaie 1, Girleanu 1 (pentru CSU) / Chirila 6, Pascutoi 5, Halauca 2, Timofte 2, Adam 2, Ruginosu 2, Massari 1, Bocan 1 (Poli Mecon). (Dan PANTEA)

Comentarii