Primele achizitii

Subtitlu

joi, 11 ianuarie 2007, 21:55
2 MIN
 Primele achizitii

Misterul absentei presedintelui Politehnicii Iasi, Sorin Boca, de la reunirea de ieri a echipei a fost spulberat aseara tirziu, cind oficiali ai CFR Cluj au anuntat ca, in urma negocierilor purtate cu seful executivului iesean, au cedat definitiv gruparii din Copou doi fotbalisti. Este vorba de mijlocasul sirb Svetozar Mijin (mijlocas defensiv, ce a fost intens curtat in aceasta iarna de mai multe echipe de prima liga) si fundasul stinga Razvan Tirlea, preturile tranzactiilor fiind anuntate a fi modice. Cei doi au si semnat contracte pe o perioada de trei ani cu Politehnica Iasi, urmind a sosi in Copou cel tirziu la sfirsitul saptaminii. Antrenorul Ionut Popa a anuntat ca in week-end vor sosi la Iasi alti trei jucatori sirbi, care vor fi testati saptamina viitoare, retinerea lor in lot depinzind de modul in care vor raspunde la probe. Sorin Boca nu a putut fi contactat pentru a oferi alte amanunte legate de tranzactiiile amintite.
Pina aseara, Politehnica Iasi era singura echipa din Liga I fara noutati in lot.
Razvan Casian Tirlea (27 de ani) este nascut la Oradea, a debutat in primul esalon in 2000, la Farul Constanta, intr-un meci pe teren propriu cu Astra Ploiesti (1-1), acesta fiind singurul sau meci sub culorile echipei de pe Litoral, el venind de la divizionara C, Portul. Dupa doua sezoane la Midia Navodari, a trecut la "U" Cluj, unde a jucat pina in 2005, cind s-a transferat la rivala "sepcilor rosii", CFR.
Svetozar Mijin (28 de ani), este nascut la Novisad si a sosit in Romania in 2003, la CFR Cluj, dupa ce a jucat la echipele sirbesti FK Veternik, Kaber Novi Sad, Rudar Pljevija, Glasinac Sokolac. A fost legitimat timp de un sezon la echipa israeliana Hapoel Beer Sheva, fara a juca vreun meci oficial.

Comentarii