RATC se pregateste pe cimp!

marți, 06 august 2002, 23:00
2 MIN
 RATC se pregateste pe cimp!

Pina la definitivarea relatiilor de colaborare cu oficialitatile din Tirgu Frumos, RATC CFR Moldova continua pregatirile in Iasi. Cum data de incepere a cantonamentului a fost iarasi aminata iar terenul "Penicilina" este impracticabil, fotbalistii ieseni se pregatesc pe cimp (!), in cartierul Dacia. Criza de portari a gruparii "transportatoare" poate fi rezolvata prin aducerea de la Telecom a portarului Dobos, care se pregateste deja sub comanda lui Dan Cananau.
Urmatorul joc de verificare a divizionarei C va avea loc miine, de la ora 11.00, in Copou, cu Poli Unirea. Daca formatia de esalonul trei are prevazute pina la startul sezonului alte doua amicale tari, cu FCM Vaslui saptamina viitoare si cu Laminorul Roman pe 24 august, elevii lui Vasile Simionas vor da piept cu noua formatie a Vasluiului, sponsorizata de Adrian Porumboiu si condusa de Marius Stan (presedinte) si Ioan Sdrobis (antrenor), simbata dimineata, la Husi.
Cealalta echipa care, teoretic, ar trebui sa ia startul in acest sezon in divizia C, Telecom, continua sa navigheze in incertitudine, mai multi jucatori dind bir cu fugitii. Cu toate acestea negocierile de fuziune cu ASSCU Poli au continuat, un raspuns definitiv urmind a fi dat foarte tirziu, la finele saptaminii viitoare. Posibila implicarea in aceasta afacere si a patronului firmei Pieta, Constantin Comanescu, cel care a anuntat ca va cumpara un loc de divizia C pentru juniorii de la Noua Generatie (club pe care Comanescu il sustine financiar) a fost dezmintita de acesta: "Pe noi ne intereseaza doar Noua Generatie!". (Ovidiu MINEA)

Comentarii