Razbunare cu tenta visinie

joi, 18 septembrie 2003, 23:00
2 MIN
 Razbunare cu tenta visinie

Etapa a sasea a Diviziei A, intinsa pe trei zile, incepe chiar de astazi cu doua partide de interes. Liderul, Steaua, descinde in Cetatea Marii Uniri pentru a aborda una dintre echipele considerate modeste ale diviziei, dar care a reusit sa obtina doua victorii in deplasare in acest inceput de campionat. Va fi un plus de ambitie pentru motii lui Aurel Sunda si un grad de interes urias, fiind primul meci disputat pe stadionul alba-iulian cu una dintre fruntasele clasamentului. In Capitala, pe stadionul Dinamo, echipa gazda intilneste una dintre formatiile surpriza ale campionatului, cea a minjilor din Bacau. Antrenorul dinamovist Ion Andone sustine ca jocul echipei se leaga, dar ineficacitatea la finalizare este exasperanta, in ciuda faptului ca Dinamo are patru atacanti de prim rang: Danciulescu, Claudiu Niculescu, Zicu si Barcauan (ultimul, folosit si ca aparator).
Din contra, bacauanii, care sufereau pina nu de mult de acelasi sindrom, par a-si fi dat drumul, in special virful Cursaru, care a avut un sezon trecut extrem de slab.
Dintre meciurile de simbata, cele mai cu cirlig sint partidele de la Timisoara si Bistrita. Poli AEK va da peste o echipa valoroasa, FC National, care va incerca sa-si cosmetizeze „adevarul” destul de fragil, in timp ce la Bistrita FC Arges poate pune mari probleme Gloriei, daca vrea. Si se aude ca vrea!
Ultimul meci al etapei, Rapid – Universitatea Craiova, va fi unul cu probleme pentru campioni, mai ales ca de-abia in primavara, alde Stancu si Savu au cistigat in Giulesti. Oltenii nu-l mai au acum pe Savu, dar mizeaza pe Jeremie Njock, camerunezul care le-a tras clapa „feroviarilor” lui Copos si Rednic. In concluzie, duminica seara, notiunea de razbunare poate capata nuante visinii. (Nic. G)
Programul etapei
Astazi: Apullum Alba Iulia – Steaua (ora 17,00, Prima TV), Dinamo – FCM Bacau (ora 21,00, TVR 1)
Miine: Poli AEK Timisoara – FC National (ora 16,00, Prima TV), Petrolul Ploiesti – Otelul Galati, Ceahlaul P. Neamt – FC Oradea, Gloria Bistrita – FC Arges
Duminica: FC Brasov – Farul Constanta (ora 17,00, TVR 1), Rapid – Universitatea Craiova (ora 20,00, Pro TV)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii