Rezervele suna desteptarea

joi, 13 februarie 2003, 00:00
2 MIN
 Rezervele suna desteptarea

In ciuda frigului, terenul II din Copou a fost strajuit ieri dimineata de destui curiosi dornici sa vada noua fata a echipei Poli Unirea, intrata din acest an pe mina antrenorilor Marin Barbu si Narcis Ciocirlan. Debutul din acest an sub ochii suporterilor proprii a avut finalitatea dorita, abia dupa schimbarile masive facute aproape de jumatatea actului doi (o repriza a avut 55 de minute), atacantii nou intrati Bilba (’23 si ’55) si Chiper (’25) semnind golurile care au facut diferenta. De altfel, in aceasta perioada s-a vazut mai clar si diferenta dintre cele doua echipe, "gazdele" fiind impulsionate de evolutia lui Croitoru si Matinca, ultimul, o placuta revelatie pentru asistenta. Jucatorii testati ieri, Bozga (fotbalist de culoare de 19 ani de la Dunarea Galati) si Poenaru (olteanul a revenit in Copou dupa expeditia la Farul si intr-o tara din fosta URSS) nu au rupt gura tirgului, insa ei vor mai fi verificati, Marin Barbu spunind despre jucatorul care are in vene si singe congolez ca are disponibilitati de a creste in valoare.
Datori au ramas titularii lui Poli care in ciuda efortului permanent si a circulatiei bune a balonului, care au dus la o dominare aproape totala, nu au gasit drumul spre gol, desi Pacurar a fost in doua rinduri in pozitii ideale. In ceea ce priveste divizionara C, aceasta si-a depasit cu mult conditia precara materiala, lasind o impresie placuta pina la schimbarile din actul doi, cind a cedat total.
Au evoluat: Poli: Mattyas (Kajcsa) – Bernard, A. Ilie, Vaduva, Bernard – Abalasei, Mitruc, Botan, Cristea, Ivasca – Dobrea, Pacurar
apoi Mihalache (Dulcianu) – Gheban, A. Ilie, Ionescu – Croitoru, Matinca, Bozga, Poenaru, D. Munteanu – Bilba, Chiper.
RATC: Dobos – Luiuz, Popescu, Boghean, Puscas, Virlan – Voicu, Miron, Ilade – Murgu, Todirenchi, apoi Catusanu, Grigore, Raileanu, Raus, Birnzei, Mocanu, Chelaru, Tesoi si portarul Avadanei. (Ovidiu MINEA)

Comentarii