Sase medalii la Cupa Federatiei

luni, 19 noiembrie 2007, 21:59
1 MIN
 Sase medalii la Cupa Federatiei

Ajuns la a treia editie, Memorialul "Nicolae Pufnei" la scrima a adus din nou la Iasi o buna parte din crema acestui sport.

Deschiderea a fost facuta de Cupa Federatiei, competitie rezervata cadetilor si juniorilor, unde topurile au fost dominate de scrimerii de la CSM-CSS Unirea Iasi, antrenati de Iulian Bituca si Ioan Tirdea.

Daca, in intrecerea feminina de cadete, cistigatoare a fost Cristina Munteanu, iar pe locul secund s-a plasat Alexandra Minzat, la junioare Elena Munteanu a fost cea care a cistigat concursul.

La masculin cadetii ieseni au prins locurile II si III prin Silviu Maftei,  respectiv, Ciprian Costin, in vreme ce, la juniori, Tiberiu Dolniceanu nu putea rata prima pozitie. Incinse au fost apoi intrecerile din cadrul Memorialului, rezervat seniorilor.

La feminin Dorina Mihai Lupu (Dinamo Bucuresti) a terminat in frunte, urmata de Catalina Gheorghitoaia (Steaua Bucuresti), in vreme ce locul al III-lea fiind ocupat de ieseanca Elena Munteanu.

Mai multi ieseni au fost insa pe podiumul masculin, unul cistigat de Florin Zalomir (care acum concureaza pentru Dinamo) si care l-a gasit pe Dolniceanu pe pozitia a treia, locul secund fiind ocupat de Ciprian Porumb (Steaua).

Aflati la final de sezon scrimerii ieseni se pregatesc acum pentru ultimul lor concurs din acest an, Cupa Mondiala de juniori din Germania, acolo unde antrenorul emerit Bituca va deplasa miine o delegatie formata din patru baieti si trei fete.

Comentarii