Sponsor din Tara Galilor

Subtitlu

duminică, 20 august 2006, 21:53
2 MIN
 Sponsor din Tara Galilor

Au marcat pentru Poli: Lazar (1 eseu), Zaharia (1 transformare ^2 l.p.).
Asa cum era de asteptat, echipa ieseana nu a reusit sa depaseasca vicecampioana nationala, desi si-a dorit mult sa faca si n-a inceput de lor rau meciul. In primele 20 de minute, iesenii au avut chiar doua bune oportunitati de eseu in apropierea terenului de tinta advers, in timp ce aradenii trecusera cu greu centrul terenului. Au fost de ajuns doua grave erori in aparare si Contor Zenner a inscris doua eseuri, prin Mamoc si Fercu, ultimul transformindu-le pe ambele. Pe finalul reprizei, Poli Agro a cedat total si a mai primit doua eseuri pe trei sferturi, tot la bilbe defensive. De la 0-33, iesenii se trezesc si, dupa doua lovituri libere executate de Zaharia, reusesc eseul pe inaintare, prin ambitiosul Mihaita Lazar. E tot ce si-a dorit Poli Agro intr-un meci cu un adversar ce a facut legea pe teren.
Vestea buna a zilei a fost, insa, adusa de prefectul Radu Prisacaru, care a prezentat un nou sponsor pentru Poli Agro, venit din Tara Galilor. Brad Williams este director de promovare la compania „Crowne Food” si a anuntat ca va ajuta echipa din Copou, cu o suma care inca nu s-a decis. „Mi-a placut cum a juca Iasul, nu credeam ca o sa realizeze o diferenta atit de strinsa. Intentionam, intr-o prima faza, sa ajutam la promovarea a cit mai multor tineri de valoare din Iasi, pentru ca, in 2-3 ani sa putem forma o echipa puternica pe plan national si international, prin achizitionarea unor jucatori de valoare”, a spus Williams intr-o conferinta de presa ad-hoc, organizata chiar pe teren, imediat dupa joc. Williams nu exclude ca fiul sau, international galez de juniori, sa joace in echipa ieseana.
Hidratare cu apa statuta
In incheiere, un aspect aparent minor, dar deloc de neglijat: maseurul echipei, Dumitru Simionescu (cunoscut sub numele de „Miticana”), a tras un semnal de alarma privitor la faptul ca jucatorii se hidrateaza in timpul meciului cu apa incalzita, adusa in butelii de plastic de la caminele Agronomiei, deoarece nu exista o sursa de apa in incinta terenului. La efortul pe care-l depun rugbistii si la caldura dementiala ce ne-a napadit in ultima vreme, aceasta carenta poate avea consecinte dramatice.
Celelalte rezultate: Rulmentul Birlad – Steaua 14-71; „U” Cluj – Dinamo 10-19; Bucovina Suceava – Olimpia 12-25 (seria I); Farul Constanta – Remin Baia Mare 10-26; Stiinta Petrosani – Petrom Timisoara 0-5 (meci cistigat la masa verde, deoarece gazdele n-au avut medic la stadion) – seria a II-a.

Comentarii