Stan irita sponsorii!

marți, 19 octombrie 2004, 23:00
3 MIN
 Stan irita sponsorii!

La trei zile dupa ce presedintele lui Poli Unirea Iasi, Marius Stan a declarat ca trei din cei sase actionari ai societatii pe actiuni Politehnica s-au retras din SA, directorul economic al gruparii din Copou, Neculai Ciulu a infirmat declaratia presedintelui. Prezent in studioul emisiunii „Sport Show cu Ovidiu Minea”, difuzata luni de Tele M, Ciulu a declarat: „Nu este vorba de o retragere, ci de anuntul acestor societati ca nu vor cumpara un procent consistent de actiuni. Ele vor ramine in continuare actionari in societate, insa cu un numar de actiuni conform sumelor cu care vor subscrie la majorarea de capital”.
Dreptatea este de partea lui Ciulu, toti sponsorii vizati de Stan confirmind ca vor ramine in continuare alaturi de Poli, lasind insa loc si pentru alti actionari care si-au exprimat intentia de a intra in SA. Spusele presedintelui au lezat insa
citiva sustinatori vechi ai echipei, care au spus ca vor ramine in continuare alaturi de Poli, insa vor diminua aportul financiar pe care intentionau sa-l aduca.
Contactat telefonic, Marius Stan si-a cerut scuze, spunind ca vinovat de aparitia neintelegerii este… Ciulu! „Imi cer scuze daca am gresit fata de cineva, insa informatia privind retragerea celor 3 societati am primit-o de la Nicu Ciulu. Probabil a fost o neintelegere regretabila” a spus Marius Stan.
O alta declaratie a lui Stan, legata de achitarea primei de victorie cu Steaua, a fost redusa in emisiunea amintita de Ciulu, care a afirmat ca bonusurile pentru succesul din Ghencea s-au achitat doar in proportie de 75%!
Directorul economic al lui Poli a afirmat ca nivelul datoriilor pe care Poli le are la ora actuala se ridica la 100 000 de dolari, in conditiile in care pentru acest sezon s-au cheltuit deja 300 000 de euro.
Intervenind telefonic in emisiune, Marius Stan l-a contrazis pe presedintele CA al clubului, Gheorghe Nichita, care afirmase ca seful arbitrilor, Ion Craciunescu a pus tunurile pe Poli, Stan luindu-i si apararea arbitrului ce a oficiat la meciul cu CFR Cluj, Ionica Serea. „Am avut o discutie cu Ion Craciunescu si mi-a spus ca nu are cum sa aiba ceva cu Poli, aratindu-se deranjat de declaratiile domnului primar. Si eu cred ce a spus domnul Craciunescu. In legatura cu Ionica Serea, el nu a avut greseli majore impotriva noastra, penaltiul pe care l-am reclamat neputindu-se acorda” a declarat Stan.
Meciul cu FC National poate fi vazut in Iasi!
Partida FC National Bucuresti – Poli Unirea Iasi, din etapa a XI-a a diviziei A de fotbal, ce se va disputa vineri, pe stadionul „Cotroceni”, incepind cu ora 19, va putea fi urmarita in Iasi, in conditii speciale. Desi, spre disperarea microbistilor, nu este preluat de nici unul din operatorii de cablu ce isi desfasoara activitatea in oras, postul Telesport, care detine drepturile de televizare a meciurilor din divizia A si transmite in direct meciul de vineri, a gasit o modalitate de a oferi iesenilor pasionati de fotbal posibilitatea de a urmari partida. Astfel, vineri, in Piata Palatului va fi montata o instalatie de preluare a semnalului transmis de pe stadionul Cotroceni ce va putea reda meciul in direct, imaginile urmind a fi proiectate de pe un ecran urias, de 4X3 metri. Acest gen de actiune a fost organizata de Telesport si in alte orase, dovedindu-se a fi o reusita. Vom reveni cu amanunte. (Ovidiu MINEA)

Comentarii