Un nou amical

vineri, 16 august 2002, 23:00
1 MIN
 Un nou amical

Cu doua saptamini inainte de startul in noul sezon, Poli disputa astazi un nou joc amical, cu colega de serie, Bucovina Suceava. Initial, partida trebuia sa se joace pe stadionul "Areni" insa intirzierea sosirii portilor comandate de noua grupare suceveana a translat locul de disputare a testului.
De altfel, acest episod caracterizeaza foarte bine situatia existenta in fotbalul sucevean, unde conflictul dintre Eugen Hutu si autoritatile locale a lasat urme adinci: Hutu si-a mutat Foresta la Falticeni, iar conducatorii Sucevei au cumparat un loc in divizia B de la Metrom Brasov. Brasovenii nu au venit spre nordul Moldovei doar cu locul in liga a doua ci si cu antrenorul Adrian Furnica, insotit de mai multi fotbalisti de-ai Metromului. De altfel, lotul Bucovinei reprezinta un cocteil format din fotbalisti adunati din mai multe parti, care sufera inca la capitolul omogenitate.
In ceea ce priveste pe Poli, nu este exclusa aparitia brasoveanului Gnandt (anul trecut la SM Vaslui), in timp ce fundasul bacauan Vaduva este asteptat in Copou saptamina viitoare. Un raspuns ferm asupra inapoierii lui Irinel Ionescu va fi aflat la sfirsitul saptaminii. O decizie asupra locului de disputare a partidei se va lua in functie de starea vremii; cel mai probabil, testul cu Bucovina va avea loc pe terenul II din Copou. (Ovidiu MINEA)

Comentarii