Unde-i constanta?

luni, 19 octombrie 2009, 22:03
1 MIN
 Unde-i constanta?

Cu succesul obtinut duminica echipa ieseana de handbal masculin a urcat in prima jumatate a clasamentului Diviziei A insa oscilatiile de forma demonstrate in ultimele doua runde ar trebui sa dea de gindit atit antrenorilor cit si jucatorilor. Daca startul foarte slab al partidei cu Universitatea Galati a costat-o pe Politehnica punctele acordate intilnirii, mai usor le-a fost studentilor sa recupereze deficitul in urma cu doua zile, pentru ca tinara echipa nemteana nu are forta echipei de la Dunare. Dupa patru runde disputate pina acum Seria I mai are programata o singura etapa din turul I si echipa ieseana este nevoita sa forteze la Focsani un succes la sfirsitul saptaminii pentru a se mentine aproape de obiectivul fixat de conducere, locurile 1-2 in clasament. Desi este avantajata de faptul ca a scos la Suceava – echipa care nu are drept de promovare dar arbitreaza aceasta lupta – o remiza acolo unde galatenii si CSM Focsani au pierdut categoric, Politehnica inca va mai duce in spate povara meciului pierdut cu galatenii, echilibrul putind fi refacut doar in cazul unui rezultat favorabil obtinut in sfertul secund al campionatului, pe malul Dunarii.

Rezultatele etapei a IV-a: Universitatea Galati – HC Vaslui 31-23 (20-8), Bucovina II Suceava – CSM Focsani 34-26 (14-12), Politehnica Iasi – LPS Piatra Neamt 31-22 (9-11).

Etapa viitoare (duminica, 25 octombrie): LPS Piatra Neamt – Universitatea Galati, CSM Focsani – Politehnica Iasi si HC Vaslui – Bucovina II Suceava.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii